0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Безплатен преглед в клиниката на Щерев
« -: Ноември 12, 2006, 09:24:08 am »
Цитат
Специалистите от САГБАЛ „Д-р Щерев” ще правят безплатни профилактични прегледи и консултации (28.10 и 18.11. от 09.00 до 16.00 ч) с предварително записване.

Мислите ли,че е възможно? :ask:

*
Re: Безплатен преглед в клиниката на Щерев
« Отговор #1 -: Ноември 12, 2006, 10:47:59 am »
  Защо да не е възможно? Аз ходих на 28.10 и попаднах при Савова.Много съм доволна от отношението и вниманието към детайлите. Същия ден ходих и при Стаменов.Много е зает и се почувствах малко претупана. Сега до януари ще умувам кого да избера.
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #2 -: Ноември 12, 2006, 13:53:38 pm »
В какъв смисъл да е възможно? Това е част от месеца за профилактика, който е обявен и, ако успееш да се запишеш, със сигурност ще те приемат.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #3 -: Ноември 20, 2006, 16:37:25 pm »
Смятам да допълня само това че тази клиника ми помогна! Изключително съм доволна от Д-р Андреева и екип!
Внимавай какво си пожелаваш, защото някои желания се сбъдват!
*
« Отговор #4 -: Януари 16, 2007, 14:24:36 pm »
A ima li niakoi koito  e ot foruma i zabremenial tam?

Pitam zashtoto i az hodia tam ot izvestno vreme.Imam edna neuspeshna inse i sam pri d-r Ganeva.Mnogo sam obarkana i se chudia da smeniam li klinikata ili ne.

Пиши на кирилица.
« Последна редакция: Януари 16, 2007, 19:03:34 pm от Lali »