0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Новогодишни късмети
« -: Януари 01, 2010, 15:50:46 pm »
Предлагам да споделим какъв късмет ви се падна от новогодишната баница!
 :wink:
На мен ми се падна от нашата баница бебе,труд,мързел,екскурзия за двама в Европа.
На мъжа ми от служебната баница(в новогодишната нощ беше на работа) се е паднало бебе, а от нашата - късмет.
Спечелих от Коледно желание от форума процедура.
За първи път ми се пада такъв късмет, дано това е нашата година и на финала малко пухкаво бебе!
 :babyflips:
*
Re: Новогодишни късмети
« Отговор #1 -: Януари 01, 2010, 16:20:56 pm »
Kartiche, желая ти успех на процедурата и да гушкаш поне едно сладко бебе,  :bori_008: :bori_005:
 stork-boy
На мен ми се падна работа. При това два пъти. От Коледната баница и от Новогодишната баница. Бих й се зарадвала, ако под "работа" се има предвид грижите около същото това бебе,  yahoo_17 Е, за утешение имам подарък, пътуване, здраве и нов дом. Като да си призная под подарък да се разбира "близнаци". Написах го в неявен вид,  yahoo_17
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
« Отговор #2 -: Януари 01, 2010, 18:36:59 pm »
За много години и Честита Нова Година 2010!!!Картиче пожелавам ти невероятен късмет и да гушнете вашата мечта.
Моите късмети са повишение и успех в службата,учението и здравето.Най-хубавите!!!
На мъжа ми му се падна къщата и колата.
Амин дай боже!!!
*
« Отговор #3 -: Януари 01, 2010, 19:46:01 pm »
Направих баницата и преди да сервирам на всеки по парче, натъкмих "късметите" така, че да дадат на баща ми ищах за живот, на майка ми смелост, а на мен надежда за дете. Бяла лъжа е това, но малко ни трябва, за да повярваме в случайността и да я превърнем в реалност.
*
« Отговор #4 -: Януари 01, 2010, 20:38:50 pm »
От баницата ми се падна "Често ще почиваш и ще си поспиваш - мързел ти се пада, но грижа не бери с късмет си ти!" Мъжа ми изтегли "Не мисли за проблеми, от тотото ще имаш печалби големи" (ха дано!)
На майка ми се падна Любовта, а на баща ми - да люшка бебе
Казахме им да внимават много какви ги вършат  :lol:
*
« Отговор #5 -: Януари 02, 2010, 00:57:52 am »
Честита Нова Година!На мен от баницата ми се паднаха паричките,а на мъжът ми -бебе!Дано поне неговото късметче се сбъдне!!!
« Отговор #6 -: Януари 02, 2010, 17:39:20 pm »
От много баници - много късмети :D Първо ми се падна парата,два пъти нова кола, повишение в службата, екскурзия в чужбина,"джобове пълни и нощи безсънни" и накрая щастието  :D
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си