нина благодаря....и аз мисля,че няма да имам проблеми.откакто си постнах темата пак бях по лекари и незнам защо,но в швейцария (тук живея) никой дори не ми споменава тази раничка. явно не е страшно за нормално раждане.
валерия аз съм раждала,но забележи,че и в момента съм бременна. мисля,че по време на бременност немогат да ме ръчкат.дори самия лекар в българия,който ми каза за раничката отбележи,че трябва след раждане да я пипам.
ива_стоян да обгарят ги.мисля,че може с медикаменти,но май и с лазер..не съм абсолютно сигурна,но секс след това незнам колко време не може,но не е един месец във всеки случай.то след раждане можеш да правиш един месец след това секс. обаче ти на колко си години? нещо не ми звучиш много зряло,та ще си позволя да ти дам един съвет. ако приятелят ти те зареже,че неможеш да му бутнеш 10 дена примерно,че и месец да е......ще ми се да кажа една бая нецензурна дума,ама ще се въздържа....разкарай го този урод! ти наред ли си? що за приятел е това? що за основи на връзката имате? е...ако си имате чисто сексуална връзка и теб така си ти е добре/само за единия секс...да.тогава да,ама пък при това положение много лесно ще го замениш с нов. такива навитаци само за секс/бол!