Ами да ...и аз да кажа , че имам личен опит при гореспоменатите - три опита инвитро в крайна сметка неуспешни и вече знам, че част от вината е изцяло тяхна и от както знам повече не искам да ги чувам и виждам. Немърливостта и безотговорността им към пациентите им е основно качество. Това най-вече го разбрах от момичетата с които се запознах там при тях, грешки от немърливост, манипулации без смисъл , а само за вземане на пари и усложняване на проблемите, въобще какво да ви говоря...ще стане много дълго. Там грешките са ежедневие. И оправданията са все едни и същи от сорта "ами какво да се направя" или "случват се и такива неща" или пък някое подробно научно разяснение от Николов с много термини от което ние "непросветените" в областта така или иначе дори и да разбираме нещо няма как да разберем всичко. Е разбира се такова обяснение от Табакова пък никога няма да получите и то от нея дори никакво. Тя отдавно е приключила с обясненията. Не мога да разбера само как може и д-р Нецов да приема при тях, а не в Шейново. Това някаква далавера ли или що ли, че не мога да разбера. Въпреки че аз имах едни прекрасни и добри взаимоотношения с тях, за разлика от много други, много неща могат да се кажат за тях и то не в тяхна полза....