0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Гост

сонохистерография и въздържание
« -: Декември 16, 2006, 23:00:52 pm »
Интересува ме колко време след сонохистерография трябва да има полово въздържание, т.е. ако се направи на 9 ден дали може да имам полов контакт на 14 ден, за да не пропускаме овулацията.
« Последна редакция: Декември 17, 2006, 10:42:33 am от Lali »
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: сонохистерография въздържание
« Отговор #1 -: Декември 17, 2006, 08:53:27 am »
Ами ако лекаря е предписал лекарства след това, ще трябва да се спази периода за приема на лекарства.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: сонохистерография въздържание
« Отговор #2 -: Декември 17, 2006, 10:42:18 am »
Не е  необходимо въздържание. Ние се прибрахме веднага след процедурата да отпразнуваме резултата. :lol:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: сонохистерография и въздържание
« Отговор #3 -: Декември 17, 2006, 15:06:45 pm »
Няма нужда от въздържание, няма облъчване и ако не приемаш противопоказани за забременяване лекарства, то не виждам причина да се пазиш. Но пак си питай лекаря.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Гост

Re: сонохистерография и въздържание
« Отговор #4 -: Декември 17, 2006, 18:13:27 pm »
Благодаря за отговора.