0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За д-р Мърмарова от Бургас ?
« -: Ноември 18, 2006, 12:39:35 pm »
Мили момичета казаха ми , че тук има много момичета от Бургас и искам да ги попитам дали са чували или имат ли впечатления за д-р Мърмарова.
Re: За д-р Мърмарова от Бургас ?
« Отговор #1 -: Ноември 18, 2006, 23:59:24 pm »
съжалявам, но дори не съм я чувала тази лекарка. Незнам за каво ти е необходима , но ми се струва , че в Бургас няма специалисти по стерилитет, ако за това се интерисуваш.
*
Re: За д-р Мърмарова от Бургас ?
« Отговор #2 -: Ноември 19, 2006, 21:41:38 pm »
Здравей, Зузи!
Аз съм посещавала д-р Мърмърова и имам много добри впечатления от нея. Наистина не е специалист по стерилитет, но е добър гинеколог. Внимателна е, обяснява подробно и отговаря на всички въпроси, дори и да са глупави.  :)
Правих при нея фоликуметрия, пусна ми всички необходими изследвания - МБ, цитонамазка, репродуктивни и щитовидни хормони, абе с 2 думи всичко. Насочи ме за тест за проходимост на тръби при д-р Калчева, след което съвсем откровено ми каза, че в Бургас няма какво повече да се направи и ако не искам да си губя времето тук да се насоча към клиника по репродуктивна медицина евентуално в София или Варна. За което съм и много благодарна, защото като чета по форумите много от момичетата са изхабили нерви и пари като са посещавали лекари, които не са имали доблестта да си признаят, че проблемите им са извън тяхната компетенция.

Сега съм пациентка на д-р Владимиров / прекрасен човек/.

Та за д-р Мърмърова мога да кажа само хубави неща.
Това са моите впечатления.
Ако мога да ти помогна с нещо - насреща съм!

Късмет!  :)


« Последна редакция: Ноември 20, 2006, 15:12:38 pm от galli »
*
Re: За д-р Мърмарова от Бургас ?
« Отговор #3 -: Ноември 20, 2006, 14:02:12 pm »
  Аз съм много доволна от доктор Мърмарова.Това, което е писала Гали, е съвсем точно! Но не е специалистка по стерилитет и не губи времето на пациентите си, когато не е компетентна за нещо, а ги насочва, където трябва.Добър гинеколог и добър човек.
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
Re: За д-р Мърмарова от Бургас ?
« Отговор #4 -: Декември 13, 2006, 23:27:02 pm »
Подкрепям мненята изказани до тук.Не е специалист по стерилитет,но е много добър човек и лекар