Пак съм аз Адриана. Понеже не влизам от моят компютър и затова все излизам като гост. Всъщност не зная как по принцип протича правилната обработка на материала, но е факт, че след процедурата всичко ми беше наред, ако не беше обработен добре не трябваше ли да имам някакви възпаления, нещо да ми стане. Месец след инсеминацията отидох в София на пълни изследвания от посявка, през хормони и всички възможни болести, които бяха написали на една бланка, кръвна картина , цветна снимка и т.н, в случай че действително материалът не е бил обработен добре предполагам, че щях да имам поне някакви бактерии, знам ли и аз какво, а пък чак ми се стори, че изненадах лаборантките с чистата си посявка и останалите изследвания. Затова си мисля, че всичко е било направено, ако не според стандартите в големите градове, то съобразно липсата на вреда в провинцията, а и наистина специално към този лекар се обръщат всички Търновки с проблеми със забременяването, аз специално имам 3 приятелки, на които е помогнал. Не искам да разпалвам спорове, просто споделям радостта си от това, че за в бъдеще - да чукна на дърво , няма да ми се налага да ходя до София, а просто ще се обърна към този лекар. Аз специално работя в съдебната система и трябва да ви кажа, че съм се сблъсквала с доста случаи на лекарска немарливост, обичам да доказвам нещата и с друга гледна точка или както направих с повторните си изследвания в София, и в случай, че имаше и най-малка вероятност да бях получила нещо от онази инсеминация, нямаше да оставя нещата така, за да страдат други.
Мели, препоръчала съм вашата клиника на предишния си приятел, за да си направи там спермограма, но за съжаление вече колко време не може да се накани да отиде. Тези мъже пристъпват към тази крачка чак когато някой ги хване за носа и ги заведе. А предполагам, че е добре да си направи спермограма и да му се предпишат съответните лекарства. Много го е страх от това, което ще му кажат след направата, по принцип ти ли съобщаваш резултата? Изписвате ли лекарства след това?