0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте момичета,моля ви за съвет.приключи четвъртата ми неуспешна инсеминация,знаете как се чувствам.искам да направя всички възможни изследвания преди друг опит(може би направо инвитро)имам:
-hsg проходими
-хормони /2004г.норма
-проследяване на цикъл 7/8 цикъла
-ПКК
-6 спермограми перфектни(не е правена обаче някаква по специална )
нямам микробиология,генетични и др.какво да направя.Възможно е да имам наследствено тромбофлибит или по-гъста кръв,не е правено изследване.благодаря ви
« Последна редакция: Ноември 29, 2006, 10:30:00 am от Мели »
Re: дайте ми съвет!
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2006, 09:26:24 am »
Здравей! Къде правихте инсетата? И как така от 2004 г. чак хормони, преди инсетата точно не ти ли пускат актуални? Пък и микробиология не е правена до сега, та това е рутинно изследване. Сигурна ли си в компетентността на лекаря си?

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2006, 09:40:00 am »
ходя при др.Стаменов,не зная вече какво да правя?направо не зная,понякога ми идва да зарежа всичко
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2006, 10:06:37 am »
kit kat какво е това хормони 2004?????/хормони постоянно се променят!Това че 2004 са били наред ,неозначава че сега са същите!!Разширена спермограма по крюгер правихте ли????
Изследване за хламидия.микоплазма,токсоплазмоза,рубеола.......?????
Микробиология се пуска винаги преди инсе!!!
Имунологични и генетични изследвания????Ако при тези изследвания всичко е наред и няма резултат остава само да се направи лапароскопия!!
kit kat няма да зарязваш нищо!!!!Едно по едно почваш да правиш всички необходими изследвания,за да изключваш един по един евентуален проблем ако има такъв! :DУспех мила!!
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2006, 10:16:49 am »
мерси ади,точно това ще направя.отговора ти много ми помага,ще започна изследванията поред,изкам да направя всичко възможно за да открия причината.имах запушванв на тръбите,правих лапароскопия миналата година,за щастие успешна.бях започнала да мисля че пак са се запушили за това миналия месец направих цветна снимка,о.к. са.късмет на всички
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Ноември 29, 2006, 10:25:45 am »
kit kat миличка ще успееш!!!!!Просто при някои стават нещата много лесно и бързо,при някои по-трудно и по-бавно!Ние сме от втората група ,но важен е крайния резултат!!!Успех мила и после докладвай докаде си стигнала с нещата! :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Възможно е да имам наследствено тромбофлибит или по-гъста кръв,не е правено изследване.
Ами направи.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #7 -: Ноември 29, 2006, 12:19:28 pm »
Микробиология се пуска винаги преди инсе!!!
С 3 инсета при Стаменов не са ми предлагали нито веднъж МБ  :evil:
Кит-кат и аз ще ти препоръчам имунологични при двамата и генетични, ако ви останат парички. Аз накрая сама си ги поисках, защото докторите казваха да продължаваме с инсетата без да търсим къде е проблемът :( Отидох при доц. Конова и тя, на база изследванията ми до момента, ми назначи кои имунологични да пуснем при мен и при съпруга ми.
Желая ти успех и :bfp: в най-скоро време!

благодаря на всички момичета които ми отговориха,доста се бях отчаяла,така или иначе имам много голям пропуск от страна на изследванията.желая на всички успех