0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте всички! Аз сам нова в този форум, но се надявам бързо да се сприятеля с всички вас. Моля дайте мнение по темата, защото наистина ме интересува и вашето мнение по въпроса. Благодаря ви предварително!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Няма значение.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Привет  Tzuri!По въпроса ти ......,как то ти написа Лали няма значение!Успех и дано скоро да се похвалиш с положителен резултат! :D
Parvo iskam da se izvinq za tova, 4e pi6a na latinica, no v momenta samo tova mi e vazmojno.Iskam da blagodarq na tezi, koito mi ogovorih i se 4uvstvam oblek4ena, za6toto mnogo hora mi kazvat, 4e dalgoto pazene, a to na6eto si e 8 godini, okazva pre4ki pri opittite za zabremenqvane. Naistina se nadqvam skoro da vi zaradva s hubava novina. Uspeh i na vsi4ki vas, koito o4akvate dvete 4erti :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Има КРЕДОР. Лесно е, опитай.
Извинявам се отново.Е сега вече не е нужно да ми четете маймуницата. Не бе6е нужно и да ме нападате така.Просто съм нова и все о6те си изяснявам правилата.
Просто бъди търпелива .Неи се пьзихме 7години и бебето стана чак сле година и половина . При мен просто има проблеп.УСПЕХ в начинанието.
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
*

didi_788

• **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
 :(И моят отговор е не;не мисля.Всичко е много индивидуално..хора ;които се пазят дълги години и хоп..забременяват още на втория месец от опитите.Аз имам приятелка;коята след 10-годишна връзка забременя на 3-я месец без проблем.
didi_788