0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какво ще ме посъветвате
« -: Ноември 29, 2006, 10:04:13 am »
Здравейте!
Накратко да си напиша историята.
Приключих лечение на възпален яйчник. Миналия месец ми свърши и физиотерапията. Междувременно лекувах и гъбички. Направих си микробиология след лечението  - бях чиста.
Днес ми е 13-ти ден от новия цикъл и разбира се започнахме да правим опити пак. Нооооо глупавите гъбички пак се появиха. Половинката ми се оплаква. Аз все още нямам симптоми. Ккакво да предприема. Този месец ми е последния за опити. ПОловинката ми заминава в чужбина за половин година. Аз съм над 30 години вече. С тези негови отсъствия нямам време за бебеправене. Да си прекратя ли опитите за бебе и да чакам половин година, когато ще имам време за опити пак  2-3 месеца а те са крайно недостатъчни особено за проблемни като мен с възпаления, гъбички, болен бъбрек и т.н.
Направо съм отчаяна. А след физиотерапията шансовете ми за забременяване са много големи, поне според докторите. Да направя ли глупоста да правя опити и да съм с гъбички.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Какво ще ме посъветвате
« Отговор #1 -: Ноември 29, 2006, 10:08:31 am »
Stelliana мила ,сигурна ли си че пак имате гъбички????
« Отговор #2 -: Ноември 29, 2006, 10:45:47 am »
Мъжът ми казва,че бил сигурен за себеси. Същите симптоми ги имал като преди. Аз мисля нямам такива симптоми
« Отговор #3 -: Ноември 29, 2006, 10:47:49 am »
След като и мъжа ти се оплаква и той трябва да се лекува. Явно си го пренасяте един на друг. На него посявка на еякулат с антибиограма, а на теб микробиология, за да видите с какво си имате работа и да проведете лечение докато е време. След като има оплаквания нещата не трябва да се отлагат.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2006, 11:05:22 am »
Възможно е той да има, а ти - не. Може би ти си с по-стабилна имунна система за момента и се справяш. При ситуацията, която цитираш мисля, че можете да продължите опитите. После се изследвайте и се лекувайте и двамата.
« Отговор #5 -: Ноември 29, 2006, 11:34:06 am »
Мерси за напътствието Лали!
Миналата година по това време пак започнахме опити и пак бяха прекъсвани от гъбички, цистити и т.н. И времето така си мина. После залепих и възпалението.
Сега се повтаря същата история, а времето си тече. Друго щеше да е ако сме непрестанно заедно с мъжа ми. Силно сме ограничени във времето, а годините ми се увеличават.
И аз смятам да продължа с опитите. Дано не изпищя накрая от някакви усложнения, ноооо........