0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мнение за д-р Попов
« -: Юни 12, 2006, 21:18:14 pm »
Здравейте момичета,

Препоръчаха ми д-р Попов от Шейново като добър лекар. Смятам да правя инсеминация и тъй като много от лекарите излизат в отпуск се чудя дали да не отида при него за тази процедура. Някой има ли впечатления от доктора, посещавали ли сте го? Какво е мнението ви?
Мнение за д-р Попов
« Отговор #1 -: Юни 12, 2006, 22:12:57 pm »
А защо за по сигурно не се насочиш, към клиника по стерилитет? Апропо, инсеменациите в Шейново финансират ли се от здравната каса?

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
Мнение за д-р Попов
« Отговор #2 -: Юни 13, 2006, 09:22:36 am »
абе я наистина се насочи към клиника по стерилитет. не съм чувала попов да прави инсета, но дори и да прави, не е добър вариант.
той се е специализирал в лапароскопии и може би е добър в това ( аз лично не бих се поверила в ръцете му за лапаро, след като се запозанх с него, но всеки решава за себе си)
The impossible is often the untried [/i]
*
Мнение за д-р Попов
« Отговор #3 -: Юни 13, 2006, 12:09:19 pm »
Шейново НЕ Е надеждно място за инсеминации! Насочи се към клиника по стерилитет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Мнение за д-р Попов
« Отговор #4 -: Юни 13, 2006, 19:13:35 pm »
Благодаря ви, че се включихте с мнения по темата.