0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хайде задружно да помислим и обсъдим идеи за приходи в сдружението!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Да помислим за приходи в сдружението!!!
« Отговор #1 -: Април 04, 2005, 14:42:14 pm »
една от моите идеи е следната:

на сайта на Зачатие се слага рекламен банер на он-лайн книжарницата Мобилис. това е най-изгодната българска он-лайн книжарница, за който не знае - най-ниски цени предлагат, имат огромен асортимент. ако някой кликне на рекламния банер, през него влезе в сайта на Мобилис и си поръча книги, ДВД, списания, и други стоки, то сайтът на Зачатие ще получава комисионна от 15% от стойността на поръчката.
аз лично купувам книги само от Мобилис, мои приятели - също. всички с удоволствие бихме правили поръчките си през сайта на Зачатие.
надявам се и останалите посетители на сайта да правят същото.
не е кой знае какво, но все пак е възможност за приходи.

споделила съм идеята с администрацията на сайта Зачатие, сега очакваме отговор от Мобилис.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Да помислим за приходи в сдружението!!!
« Отговор #2 -: Април 04, 2005, 14:54:40 pm »
Мисля, че за начало може да се започне със събиране на членския внос! Който не е платил, моля да го направи за първото шестмесечие! Сумата е на стойност 20 лева., а за годината е съответно 40 лева/според решението което се взе на годишносто събрание/
Матей - 1.04.2006 г
*
Да помислим за приходи в сдружението!!!
« Отговор #3 -: Април 04, 2005, 15:30:19 pm »
Чрез рекламни банери на сайта и форума:

До момента от рекламни банери в сметката на сдружението са влезли:

 от ин витро клиники - 60 000 показвания на големия банер в началото
и  65 000 показвания на големия банер в началото и 60 000 показвания на банера над форума
- от реклама на дамски превръзки  10000 показвания на големия банер в началото
Общо 460 лв. за 9 месеца.

Ако някой има контакти с фирми, които биха били готови да рекламират при нас може да им прати нашите условия за реклама:
условия за реклама
*

    Мари

Да помислим за приходи в сдружението!!!
« Отговор #4 -: Май 19, 2005, 23:07:05 pm »
Ама, Божкеее, то имало цял форум за самото сдружение!!! :oops:
Аз днеска ровя из архива за инфо, пък хич не съм знаела да погледна тук. Голяма тъпа питка съм значи! :roll:

Ама често през деня влизам трудно, затова повече в Дир-а се подвизавам.

Моята конкретна идея е на главната страница да има каре, май "банер" му се вика, "Направи дарение" или нещо подобно. Значи моделът е от английски сайт-там ако дариш ти пращат картичка, на която пише " Благодарим ви, че дарихте на "Зачатие" и тази картичка я даваш на рожденника, именника, родилката, забременелката, Юбиляра и т.н. Може да се определят и суми-например 3: дарение от 10 лева, дарение от 50 лева и дарение от 200 лева. Ако популяризираме идеята, може и да постъпят приходи така. В последствие може да се изработят малки значки и като има медицински форуми, изложения на техника, медицина, семинари или пък такива за бебета, деца, родители, може да продаваме по малко. Или пък като дариш да получаваш значка. Знам, че е свързано с организиране на хора и средства, но поне дарението може да се осъществи лесно.

И другото, което смятам да проуча, е как можем да намерим пари от организации като ЕС, СЗО... Ако кандидатстваме с план, понеже сдружението е изцяло с некомерсиални цели и като главна цел има информирането на хората, може и да стане. Ще проучвам и ще ви казвам какво съм намерила.

А фирмите, които произвеждат хистероскопи, лапароскопи, изобщо всичките тези "технологии" дали не могат да бъдат помолени да ударят едно рамо. В крайна сметка много от хората са им потенциални клиенти!

Аз много нямам право да давам акъл де, ама да си кажа, пък вий няма да ме биете, нали? :oops:

Мари