Ще отговория на Настиа защото смятам,че е много хубаво да се пише, но вярни и точни неща.
Отговарям първо като българка второ като работеща в ЯКЕНТРО - СОЛУН.
Аз съм кординатор за България и мисля, че съм полезна за пациентите който се обръщат към нас.
Работя почти 5 години и малко пациенти имат икономическата вазможност да дойдат просто на преглед при Професор Прапас повече от пациентите си изпращат иследванята по е-маил и аз ги консултирам и им отговарям.
Той ви посъветва да си направим пълни имунологични и генетични изследвания или едно ин-витро и ако то е минало добре и нямаме (+) резултат се правят тогава имунологични и генетични иследванята. Това е практиката .До колкото си спомням ти провери и цервикалнят канал дали е отворен .В клиниката не си идвала.
Настина хубаво е да използваш точни наименованя като Др. Прапас е одавна Доцент а вече и Професор.
Дали в Гърция ще направят някой мед. център -научен след като не може да обясни някой неща,като рялни резултати, произхот на яйцеклетки и ембриони.
Хубаво е в българските клиники да вземат някой от полужителните неща от Европа.
Та в България няма нито закон за IFV а какво да кажем да дарителски яйцеклетки ,сперма и ембрионина , на каде ли сме тръгнали!
Не сме отказвали издаването на какъвто и било докумет.
Цените са приферентни за българи.
Всеки пациет има болничен лист.
Не работиме само със споменатите лекари.
Аз като кординатор се опитвам да откря в България лекари които не са корумпирани с добро име и в това мое дело ми помагат пациентите които са най -добрят показател.
Имаме пациенти от :Гърция,Франциа,Италия,Турция,Сърбия,Македония,България и от каде ли не.Не се интересуваме от икономичня им статост
Не вярвам,че клиниката се издържа от българскят пациент.
За всички момичета- в Европа има малко държви в който е позволено даряването на генетичени продукти с закон едната е Испания ,Гърция и още една или две.Дано никоя от вас да не стигне до там.
В повечето случай това са жени с заболяваня,изчерпен яйчников резерф и загубено време с многобройни инсеминаций и търсене на причината и когато стигат при нас на 40 и години шанса е от 5 до 10%.
Какво ли би направила ти Настиа?
Много от момичетата който ми пишат предпочитат да дойдат и стимолацията да им бъде направена от Професора, но това са средства непосилни за повечето от българските семейства.За пргледите от не получава никакво възнаграждение.За това работиме с български лекари който са обучавани при нас.
Неуспеха на две или три момичета ни показа на кой от лекарите можем да се довериме и на кой не.
И защото постояно чета Зачатие и изказвам мнение по някой въпроси като предварително се консултирам с двамата Доценти смятам че мога да съм полезна.
Някога минах по вашият път, но сега мога да мина хиляди пъти по същият с всяка от вас.
При хидросалпингс успеха от IFV е 7 %. Остановява се при стимолациа или хистероскопя.
Успех на всички !