0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Molq pomognete /д-р Табакова/
« -: Октомври 10, 2006, 18:24:57 pm »
Kajete mi ne6to za Tabakova. Dobra li e v ICSI? Kolko izliza pri neq?

Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Октомври 10, 2006, 20:22:30 pm от Lali »
Re: Molq pomognete
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2006, 19:38:43 pm »
Повечето момичета ходили при нея са недоволни.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Molq pomognete /д-р Табакова/
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2006, 20:25:01 pm »
Пиши на кирилица. Една тема е достатъчна.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Октомври 10, 2006, 20:39:18 pm »
vesetod аз бях пациентка на д-р Табакова!При нея направих 2 инсета и вобще не съм доволна ,.....дори по -скоро възмутена от отношението! :(Моя съвет  е да отидеш при друг лекар ,но решението е все пак твое!Успех мила! :D
« Отговор #4 -: Октомври 13, 2006, 15:27:23 pm »
Веси
преди време поставих тази тема - можеш да отидеш там където са адреси на клиники, мнения за лекари и т.н
След получените негативни мнения за нея отидох и то защото ми трябваше бързо второ лекарско мнение, а и ме заведе приятелка...
Въобще не си поплюва нито с парите нито с държанието - тук ще прочетеш истории за тяхната фамилия така че ще ти е достатъчно!
Не ми беше въобще необходимо да ходя втори път!
Успех!
*
« Отговор #5 -: Октомври 13, 2006, 17:31:09 pm »
   Не мога да кажа, че д-р Табакова няма своите успехи, но съветът ми е - БЯГАЙ ОТ ТАМ. Личен опит.
*
« Отговор #6 -: Октомври 14, 2006, 19:41:49 pm »
Имам приятелка, която прави 2 пъти неуспешно ин витро при нея. Изобщо не беше доволна от нея като лекар и човек. Накрая си осинови дете. По- щастлива от нея нямаше!
*
« Отговор #7 -: Октомври 15, 2006, 09:38:23 am »
Аз пък имам приятелка,която е страшно доволна,ама когато резултатът е положителен,няма как да не си доволен.При нея ставаше дума за инсеминация,де.Сега си имат много сладко дребосъче.Желая го на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hello:
*
« Отговор #8 -: Ноември 07, 2006, 14:39:06 pm »
При Табакова самото ИКСИ е 2500лв. лекарствата са отделно всеки път различна цифра се връзва. При първия ми опит по-бавно вървеше стимулацията и отиде повече Пурегон затова надхвърлихме 3000лв. за лекарства. Отделно манипулацията на съпруга ми от когото по оперативен път взимат биопсия за селектирани сперматозоиди, когато Кацаров прави процедурата в МА е 800лв. при Лазаров в Св. София 1500лв. Ако се замразяват сперматозоиди 100лв. за 6 месеца.
 Табакова има своите успехи в ИКСИ повечето от момичетата с които се запознах вече са бременни или  имат дечица. Аз обаче съм един от случаите с 2 инвитро и две икси неуспешни до момента. И съм на път да пробвам другаде в чужбина или в друга клиника.
Желая ти успех :sperm: :sleepy: :babyflips:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #9 -: Ноември 07, 2006, 16:05:29 pm »
Абе не съм много наясно, но имам приятелка с 2 инвитро при нея и нещо не я хареса. Второто не се брояло защото било със замразени ембриони? Верно ли не се брои, ако няма пункция?