0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Проблем след първия път
« -: Ноември 07, 2013, 20:34:52 pm »
Август след първия ми път ми дойде по рано(седмица след секса).След това септември отново си ми дойде по часовник на 29.Но октомври не ми дойде и вече ми закъснява с девет дни.Не знам от какво е това,но от първия ми път досега не съм правила секс,затова се чудя дали мога да съм бременна при това положение,въпреки че са минали два месеца и вече карам трети.Притеснено ми е защото освен,че ми закъснява,ходя често до тоалетна,непрекъснато съм гладна  и температурата ми е 37.2.По принцип аз като ходих на гинеколог,попитах  дали  има нещо,тя каза че няма.Този преглед беше 2 седмици след половия акт.Но си направих  и тест-отрицателен.Но всички тези симптоми ме тревожат.Какво е вашето мнение?
Re: Проблем след първия път
« Отговор #1 -: Ноември 07, 2013, 22:57:29 pm »
Здравей, направи си кръвен тест но за по-сигурно иди на лекар, няма какво да чакаш. Може някоя от момичетата да са изпадали в такава ситуация и да те посъветват с нещо, но ако не си бременна задължително на гинеколог.
Йоан 19.09.2017г.
Матей 22.10.2018г.
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2013, 08:46:59 am »
Здравей, да ти кажа, че преди няколко месеца и аз имах този проблем - иах закъснение с 15 дни, болезнени гърди, апетит и  мнооого отрицателни тестове, включително и кръвен. Когато отидох на гинеколог, ми каза, че бременност няма и ми изпиза Дуфастон за предизвикване на цикъла. Каза, че е нещо на хормонална основа...
Но нищо не пречи да си пуснеш кръвен тест и споде мен отиди отново на лекар  :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Ноември 08, 2013, 09:58:10 am »
момичета,

има и много други причини за закъснението на менструацията, освен бременност!
хормонални разстройства, много често задържани фоликули, превърнали се в кисти и др....

ако не ви идва цикъл и тестът за бременност от аптеката е отрицателен - най-вероятно не сте бременни. отидете на гинеколог и настоявайте да се изясни причината за липсата на цикъл - а не просто да ви кажат "не си бременна"! разстройствата в цикъла не са хубаво нещо.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #4 -: Ноември 08, 2013, 18:07:28 pm »
Благодаря ви за отговорите.Ще отида на лекар задължително и ще искам кръвен тест.