0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ЗАЩО "НЕ ХОДЕТЕ В ОЛИМЕД"???
« -: Февруари 20, 2008, 11:24:39 am »
МОМИЧЕТА,СЛЕД ДОСТА ЛУТАНИЯ ПО ЛЕК И ТУК И ТАМ АЗ ПЪК ЧУЙХ ПОЛОЖ ОТЗИВИ ЗА МЦ "ОЛИМЕД" ГР. ВАРНА И ПОВЯРВАХ
ИМАХ ДОСТА АТАКИ ПО ФОРУМА И НА ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ ОТНОСНО НЕГАТИВНИ МНЕНИЯ ЗА ТАЗИ КЛИНИКА.
ПРАВИХ ИНВИТРО ЗА ПЪРВИ ПЪТ - ПРЕМИНАХМЕ ПРЕЗ ДЪЛГА ПОДГОТОВКА, НО ВДИЧКО Е ЗАД ГЪРБА МИ
СКОРО ЩЕ ОТИВАМ ДА ВИДЯ СЪРЧИЦАТА НА НАШИТЕ ДЕЦА
МНОГО СЕ ВЪЛНУВАМ
ИСКАМ ДА ВИ СПОДЕЛЯ И МОЕТО МНЕНИЕ ЗА ЕКИПА ТАМ: ВЕРОЯТНО ПАЦИЕНТИТЕ ЗА ИНВИТРО НЕ СЕ РЕДЯТ НА ОПАШКА, НО КАКВО ОТ ТОВА - ТАМ СИ ЗНАЕХМЕ ДОРИ И МАЛКИТЕ ИМЕНА - ПАЦИЕНТ И ЛЕК
МНОГО МИЛИ И ОТЗИВЧИВИ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ И РАДОСТА ОТ ВСЯКО НОВО БЕБЕ ТЕЗИ ХОРА ИЗЖИВЯВАТ С ВАС.
ПАК ЩЕ ПИША СКОРО
НО ПРИЗОВАМ ЖЕНИТЕ, КОИТО СА СТАНАЛИ МАЙКИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ ЕКИП - НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ И СПОДЕЛЕТЕ, ЗАЩОТО ВЪВ ФОРУМА КАТО ЧЕ ЛИ ПИШАТ ПОВЕЧЕ МОМИЧЕТА, КОИТО ТЪРСЯТ ИНФОРМАЦИЯ, ПОРАДИ НЕУСПЕХ.
МОМИЧЕТА ВЯРВАЙТЕ И ЩЕ УСПЕЕТЕ!!!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: ЗАЩО "НЕ ХОДЕТЕ В ОЛИМЕД"???
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2008, 13:00:29 pm »
СКОРО ЩЕ ОТИВАМ ДА ВИДЯ СЪРЧИЦАТА НА НАШИТЕ ДЕЦА

Браво!!! :D
*

eganeva

• 4584
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2008, 13:59:27 pm »
НО ПРИЗОВАМ ЖЕНИТЕ, КОИТО СА СТАНАЛИ МАЙКИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ ЕКИП - НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ И СПОДЕЛЕТЕ,

Тук може и да няма такива. :wink:

*
« Отговор #3 -: Февруари 20, 2008, 18:36:26 pm »
Честито.Ама 1 на 1000 успеваемост не означава добър екип, че да си даваме парите там. :wink:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #4 -: Февруари 20, 2008, 21:47:55 pm »
 :D Честито и от мен!Може пък да затвориш "черната серия" на "ОЛИМЕД"!Айде,дано провлачиш крачета и Майчин дом и АГ-Варна да имат достойна конкуренция! :wink:
« Отговор #5 -: Февруари 28, 2008, 13:17:48 pm »
[със сигулност знам, че не съм единствената - има доста успели  момичета от първи опит, от втори също - убедила съм се с очите си, защото присъствах и на не един полож тестове.
Момичета, повярвайте на думите ми.
*

eganeva

• 4584
« Отговор #6 -: Февруари 28, 2008, 17:16:57 pm »
Момичета, повярвайте на думите ми.

Вярвам ти!