Здравейте, дълго време след като намерих този сайт четох информацията , която силно ме вълнува и най-накрая реших да се регистрирам, а днес се осмелих да пиша.При мен ситуаията е следната: със съпругът ми правим опити за бебе от 3 месеца и днес причината да ви пиша е, че ми закаснява втори ден и искам да ви попитам дали мога да проверя чрез тест дали се е получило желаното бебе или е рано, като искам преди това да подчертая състоянието в което съм .Цикълът ми беше за последно на 04.11.08. , овулацията на 16.11(поне лекарят ми каза , че при мен овулацията е на 13-я ден от началото на менструацията), веднага след овулацията не съм имала болки, но няколко дена по късно започнаха по много странен начин да ме болят яйчниците целодневно, а не на моменти както се случва понякога няколко дена преди цикъла .Тези болки се появиха преди десетина дни, другото което забелязах са болките в гърдите, които винаги съм имала но сега освен това се уголемиха малко, както и ранното ми заспиване и събуждане(например заспивам в 21.30 и се събуждам в 4.30ч.).Молбата ми е следната знам , че не сте лекари но искам просто да ми кажете как бихте постъпили вие и това ще ви наведе ли на мисълта че може да има бебе?