0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Как да си помагна при киста
« Отговор #20 -: Февруари 04, 2006, 06:32:17 am »
Под нетрадиционно лечение се разбира, че няма да е операция или нещо от стандартните медикаменти - заглавието на подфорума е лек от природата - не от психиатрията.
*
Как да си помагна при киста
« Отговор #21 -: Февруари 04, 2006, 08:01:22 am »
Аз се връщам на въпроса за кистите.Пила съм билки , които помогнаха.Помогнаха и на моя приятелка.Значи пие се следното: котешка стъпка , невен-цветове и коприва - листа.По една супена лъжица от трите билки се слага на литър вряла вода.Аз ги правех вечер и оставях да кисне до сутринта.Отварата се пие три пъти на ден преди хранене.И така в продължение на месец.И все пак зависи от вида на кистите.

*
Re: Как да си помагна при киста
« Отговор #22 -: Октомври 20, 2006, 13:16:45 pm »
E добре де,но от куде се жзимат билките в софи,споменахте за някаква аптека
« Отговор #23 -: Октомври 20, 2006, 13:22:59 pm »
E добре де,но от куде се жзимат билките в софи,споменахте за някаква аптека
Цитат
Адресът на аптеката е ул. Поп Богомил № 38, в двора тел. 983 99 16 и 983 60 03
*

Tonito

« Отговор #24 -: Октомври 23, 2006, 10:04:44 am »
Здравей!Аз имах киста около три сантиметра и си помогнах с рецептата с лимоновия сок и зехтина  сутрин на гладно. Вярно е, че сигурно има значение каква е кистата, но ако не помогне, няма да навреди. Може да ти помогне и лекар хомеопат, като например д-р Хаджиев - за него знам, че е наистина специалист и помага много на пациентите си.
*
« Отговор #25 -: Октомври 24, 2006, 11:33:52 am »
Аз имах киста около три сантиметра и си помогнах с рецептата с лимоновия сок и зехтина  сутрин на гладно. Вярно е, че сигурно има значение каква е кистата, но ако не помогне, няма да навреди.

Маце, като ги говориш такива, малко ги премисляй! На един чувствителен язваджийски или колитен корем само му липсва лимонов сок на гладно. Хората с превити жлъчки трябва също да внимават! :?

Момичета, кистите трябва да се знаят какви са-от задържан фоликул, ендометриозни, функционални и т.н. Само добър лекар може да ви прегледа и каже каква е точно кистата. Медицината разполага с не лош набор препарати за лечение на кисти. При правилно диагностициране и правилно назначено лечение, би трябвало да сте се отървали от тях. За кистите тип "неспукан/задържан фоликул" можете да си помогнете като подсилите/започнете гимнастиката и наблягата на упражнения за областта, в която е кистата. Билките също могат да помогнат, но един разумен пациент ще съчетае природния лек с мнението на гинеколога си!
Alexandra
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #26 -: Октомври 24, 2006, 16:37:33 pm »
За кистите тип "неспукан/задържан фоликул" можете да си помогнете като подсилите/започнете гимнастиката и наблягата на упражнения за областта, в която е кистата.
Някой беше споменал, че и "креватната гимнастика" помага при задържан фоликул :D и пиене на биричка beer:: Хем полезно, хем приятно ;)

*
« Отговор #27 -: Октомври 24, 2006, 18:52:27 pm »
и пиене на биричка beer::

Пиене на биричка помага на фоликула да расте. Ама сега да не вземете да се наливате в несвяст! Ще развалим баланса на черния дроб! :D
Alexandra
*

Tonito

« Отговор #28 -: Октомври 26, 2006, 11:03:11 am »
Аз имах киста около три сантиметра и си помогнах с рецептата с лимоновия сок и зехтина  сутрин на гладно. Вярно е, че сигурно има значение каква е кистата, но ако не помогне, няма да навреди.

Маце, като ги говориш такива, малко ги премисляй! На един чувствителен язваджийски или колитен корем само му липсва лимонов сок на гладно. Хората с превити жлъчки трябва също да внимават! :?

Момичета, кистите трябва да се знаят какви са-от задържан фоликул, ендометриозни, функционални и т.н. Само добър лекар може да ви прегледа и каже каква е точно кистата. Медицината разполага с не лош набор препарати за лечение на кисти. При правилно диагностициране и правилно назначено лечение, би трябвало да сте се отървали от тях. За кистите тип "неспукан/задържан фоликул" можете да си помогнете като подсилите/започнете гимнастиката и наблягата на упражнения за областта, в която е кистата. Билките също могат да помогнат, но един разумен пациент ще съчетае природния лек с мнението на гинеколога си!

Аз предупредих, че хората със стомашни проблеми трябва да внимават. Съгласна съм, че трябва да се съчетава и с мнението на гинеколога - спор няма - така направих и аз. Въпреки това всеки решава сам, дали да пробва даден метод - тук само споделяме мнения!