0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Миссед,абразио и забременяване
« -: Януари 03, 2007, 14:39:12 pm »
Здравейте момичена и честита нава година на всички!Някой от вас които следят моите постинги ще останат много изненадани,изненадана бях и самата аз от ситуацията,но нека все пак да споделя какмо ми се случи.Не знам точно от къде да започна,но може би с това че на 18.01.2007 ми предстоеше операция за премахване на миома.Съвсем ненадейно обаче разбрах че съм бременна на 23.12.06.Представете си каква радост беше за бен да забременея точно преде операцията и след година и половина чакани.Да ама радостта ми беше кратка.Още на 25.12.06 прокървих и въпреки че направих всичко възможно да запазя бебето,уви на 29.12.06 ми направиха абразио и махнаха мъртвия ембриом.Сега след мъката която изживявам не знам дали да се подлагам на операция за миома или да изчакам 4-5 м.Според докторите да чакам.Най важното е че съм забременяла,според тях щом веднъж е станало ще стане пак и явно миомата не е причина за незабременяването.Вие преживявали ли сте нещо подобно и как сте постъпвали.Желая на всички ви най вече да сти живи и здрави и късмет!
« Последна редакция: Януари 04, 2007, 15:09:13 pm от priatelka »
*
Re: Миссед,абразио и забременяване
« Отговор #1 -: Януари 03, 2007, 15:01:00 pm »
Здравей, priatelka!
Честита Нова година и на теб - пожелавам ти много здраве и една успешна бременност.  :D

Съжалявам, за това което ти се е случило.  :(

На въпроса ти - мисля, че след абразиото трябва да изчакаш известно време да се възстановиш, но така или иначе миомата трябва да се махне.
Аз не съм лекар и незнам колко е компетентно мнението ми, но се надявам да ти пишат и други момичета.
Все пак прави онова, което казват лекарите.

Късмет! :)

Re: Миссед,абразио и забременяване
« Отговор #2 -: Януари 03, 2007, 17:57:01 pm »
Честита нова година и на теб!!!

Аз не съм лекар, но от това, което съм чела, знам, че след абразиото е хубаво да се изчака поне 3 месеца до следващият опит за бебе. Понякога лекарите препоръчват и 6. Съжелявам, че всичко е приключило по този начин, но наистина най-важното е, че след като си забременяла веднъж, ще успееш пак!
Това трябва да ти дава много вяра и надежда да продължиш напред!

Ако миомата не е причина за проблем със забременяването и лекарите ти препоръчват да изчакаш, може би е най-добре да ги послушаш. Но предполагам искаш да приключиш бързо с операцията. Аз лично бих изчакала, все пак тъкмо си имала абразио, хубаво е да се почака. Успех и дано новата година ти донесе така желаното бебче  :D