0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

колко е редно да чакаме
« -: Декември 09, 2012, 16:02:04 pm »
Здравейте,
на 2ри ноември родих принудително в 7ми месец,беба беще мъртва. Направиха ми и изчистване, цикъла ми дойде на 2.12 . Какво ще ме посъветвате колко да изчакаме до бебеправенето?
*
Re: колко е редно да чакаме
« Отговор #1 -: Декември 09, 2012, 17:23:28 pm »
Много съжалявам за това което ви се е случило, наистина незнам как се превъзмогва такава загуба...
Мисля, че най-правилно е да говориш с лекаря ти кога да започнете с опитите, според мен е важно да се разбере причината за загубата ви и дали може да бъде премахната, за да не се повтори в бъдеще.
Една позната така роди в 9ти месец мъртво бебе, заради къса пъпна връв. Естесвено в такъв случай нищо не може да се направи, но с втората и бременност вече знаеха за проблема и я следяха по-изкъсо.
Успех!


Re: колко е редно да чакаме
« Отговор #2 -: Декември 09, 2012, 18:43:37 pm »
съжалявам за загубата ви, наистина е добре да разберете защо това се е случило и да питате лекар за периода на изчакване - то и само ще си покаже при прегледите - но най-рано предполагам след 3 месеца, а може и след 6 месеца - питай лекаря си.
*

    Veselia

  • ***
  • 218
  • И все пак тя се върти!
Re: колко е редно да чакаме
« Отговор #3 -: Декември 10, 2012, 12:32:54 pm »
Съжалявам много, че трябва да преживееш това. Изпитала съм го лично. Имаш ли вече епикриза? Какво пише там, каква е причината? Що се отнася до срока на изчакване, твоят доктор ще ти каже най-добре в зависимост от това как се възстановява организма ти. Дано скоро се похвалиш!