0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Първо инсе - неуспешно.
« -: Октомври 16, 2006, 11:34:49 am »
Здравейте момичета. До този момент не съм писала и днес реших да си излея мъката пред Вас. Вчера си направих тест след инсе. Резултат - една черта.  :( И ми стана толкова мъчно. Дори не можах да се разплача. Само едно чувство на тъга. И днес ми е някак тапо. Утре вече ще съм по-добре и започвам борбата отново.
Змам само, че няма да се откажа каквато и цена да трябва за заплатя. Като чета колко смели момичета има между вас и това ми дава сили. Стискам палци на всички и дано мечтите ни станат реалност.  :lol:
*
Re: Първо инсе - неуспешно.
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2006, 11:41:49 am »
Мила chiara,едно неуспешно инсе не е повод за отчаяние.На мен сега ми предстои второ.Горе главата,трябва да сме силни.Пожелавам ти второто да е и последното УСПЕШНО инсе.Късмет!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #2 -: Октомври 16, 2006, 19:20:27 pm »
 yahoo_17Късмет и на двете! preggo
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #3 -: Октомври 16, 2006, 20:47:08 pm »
Момичета и на двете ви пожелавам успех с второто инсе!
Аз имам две неуспешни и като че ли претръпнах малко. След първото имах чувството че съм разбита на парченца. С малко подкрепа от приятели и много от съпруга ми се справих. След второто инсе открих сайта и форума и съм искрено благодарна, че има с кого да споделя мъката, страховете и притесненията си.
Още веднъж успех момичета :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2006, 10:38:20 am »
Момичета, вдигнете главици и смело напред!
Поплачете, тъгувайте и се изправете за новата битка!
Мен лично ме крепи самата мисъл, че правя нещо, че не съм оставила нещата ей-така, че се боря!
*
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2006, 14:02:10 pm »
На кой ден от инсето е направен тестът?Може пък да е рано за положителен резултат???
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #6 -: Октомври 17, 2006, 17:01:51 pm »
Киара, Тео, няма място за отчаяние. Напълно ви разбирам и ви съчуствам, но бъдете сигурни, че тези неща ни правят по-силни  :D, а после радостта от победата/аз така я наричам/ след битката ще е още по-сладка. Кураж и само напред. Аз имам две неуспешни инсета и не се отказвам от борбата. Един ден ще успеем, просто трябва да дойде момента, когато ще сме напълно готови до посрещнем малкото човече/а, защо не и две човечета/ вкъщи и тепърва да преминаваме високите препятствия, които ще имаме в огтглеждането им. Късмет на всички!!! :P

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!