0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
:)
« -: Септември 22, 2006, 13:16:29 pm »
здравейте, момичета! бързам да ви споделя щастливата новина, за която още никой, освен мен, не знае още  :oops:
след отрицателен тест преди около 2 седмици, снощи се появиха 2 чертички!!! вече си чаках тихо и смирено менструалния цикъл, който си закъсняваше упорито, но реших че е от смяната на сезоните и от малко повече стрес. и след като преди 2 дена се появиха и първите следи директно се заредих със санитарни средства. само дето вчера и следа нямаше вече от никакво течение и реших все пак да направя втори тест. положителен!!!! трудно ми е да повярвам. чувствам се щастлива и малко объркана. и разбира се започнах да се чудя как да го съобщя на моето момче. тъй като често пътува снощи не можах да му кажа, затова пък тази вече го чака изненада. моля ви, дайте идея как да му го кажа и да си сдържа емоцията!!! няма да бъдем сами, а не искам още да го научават близките ми, докато не мина поне един преглед при док. няма гаранция, че и той ще си сдържи емоцията, но не мога да не му кажа още днес...
благодаря ви предварително за помощта!!!
*
Re: :)
« Отговор #1 -: Септември 22, 2006, 13:27:56 pm »
    Викето, страхотно!!! Ей такива новини най-обичам! ЧЕСТИТО!!!Да си жива и здрава и много щастие занапред!Никакво сдържане на емоциите! :DНевъзможно е , мен ако питаш.Успех при доктора и чакаме още хубави новини за точки и запетайки! ylinfant :balk_5: :balk_5: :balk_5: :balk_16:
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #2 -: Септември 22, 2006, 13:42:02 pm »
Честито , Викето, това се ка3ват новини.
Ка3ваШ му оЩе днес, ра3бира се, а 3а емоциите, 3аЩо Ще ги 3държаШ ? Та това са най хубавите емоции, няма 3държане,  това едно от най хубавите неЩа в живота. А3 бих полудяла от Щастие.
Ти по3наваШ момчето си и ти наи добре 3наеШ кой би бил най добрия вариянт да му съобЩиШ новината.
Щастие ти желая и лека бременност
Osiana
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

naty_84

• 193
  • Искай нещо много силно и то се сбъдва.Повярвайте
« Отговор #3 -: Септември 22, 2006, 15:29:12 pm »
честито .Много много се радвам.И като прочетох това ме обнадежди.И аз си правих тест показа отрицателен а още не ми е дошло.вече май седмица.Много се вълнувам за теб.А както и да му кажеш той ще е много щастлив.Малеееееееееееее супер.Лека бременост и пиши пак да разкажеш какво е станало.............

[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #4 -: Септември 22, 2006, 22:12:08 pm »
Това е супер. Моят съвет е да направиш още един тест и да идеш на лекар,за да потвърди новината. Ами, как да мукажеш....не знам...и аз не знам един ден как ще му кажа на моя мъж, но това едва ли ще е най-големият проблем, имайки предвид колко време чакаме бебо!!! Така че, реши сама, не е нужно да е супер оригинално, важно е по-скоро да споделиш с бъдещия татко хубавата вест!! Късмет и пиши.....

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #5 -: Септември 24, 2006, 00:39:58 am »
момичета, благодаря ви за подкрепата :bighug:
казах му снощи като си легнахме, започна да се смеее и да се радва самичък. каза ми че знае, че се е досетил, защото цяла вечер отказвах да пия алкохол, а това не ми е много присъщо. и непрекъснато ме пита какво да прави и кога да започне да ми угажда  :lol:. покрай обясненията започнах да си давам сметка какво всъщност се случва. нещо много важно. и толкова естествено :). страхотно е!
късмет на всички!!! пожелавам ви го от сърце  :goodluck: :bighug:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #6 -: Септември 24, 2006, 12:05:32 pm »
 :cheerleader:Ей,Викинце,честито!Късмет при Док.!Радвай се на щастливите емоции! :rainbow:
*
« Отговор #7 -: Септември 24, 2006, 12:33:36 pm »
Честито! :D Лека и безпроблемна бременност ти желая!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #8 -: Септември 24, 2006, 21:47:39 pm »
Честито мила!!!Лека и безпроблемна бременност!!Кога ще ходиш при док. да те види???Време е вече! :D
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #9 -: Септември 24, 2006, 22:47:22 pm »
Честито, лека бременност и здраво бебче ти желая!
 :crossfingers:
*
« Отговор #10 -: Септември 25, 2006, 09:41:16 am »
благодаря за подкрепата, момичета  :bighug:
днес мисля да посетя док (най - накрая),но нещо не мога да намеря телефона на Протопопов :( ако някоя от вас го знае, моля да ми го прати на лс или да го постне директно. благодаря !!!
тази сутрин с решението да посетя док започна леко да ме тресе. олеле, май малко ме е страх и се вълнувам още повече. минаха 3 дни от + тест и не мога да мисля за друго... :help:
поне докато излязат резултатите.....
*
« Отговор #11 -: Септември 25, 2006, 19:17:10 pm »
здравейте, момичета. май вълнението ми е било малко напразно, днес док не видя нищо на видеозона. освен една киста, която можела да е следствие от бременност, а може би и не и супер удебелена маточна стена (около 16 мм, при МЦ достига 12 - 13 според него). апаратурата му можела да "види" бременност след 3-та седмица. малко недоумявам как при + тест може да има объркване, при условие че уж няма хормонални смущения. както и да е. следващия път  :crossfingers: се надявам да няма объркване :(
късмет на всички.........
*
« Отговор #12 -: Септември 25, 2006, 19:41:51 pm »
    Вики, много съжалявам, миличка! Но нищо, следващия път всичко ще е наред. Всъщност колко дни ти е закъснението и въобще никаква надежда ли няма да се види нещо по-късничко.От първия ти пост разбирам, че е имало зацапване-на кой ден беше?
   Стискам ти силно палци ако не тоя, то следващия месец да се сбъдне мечтата ти. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
    Кураж и смело напред!
   ПП Аз в тази ситуация бих си пуснала едно кръвно тестче все пак, но кой знае....
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*
« Отговор #13 -: Септември 25, 2006, 20:07:23 pm »
благодаря ти, Лилит. вярвам, че нещата рано или късно ще се случат. по принцип не съм от лесно поддаващите се на внушения и мисля трезво, но като че ли май много силно повярвах на симптомите. последния ми цикъл беше на 13.08, а зацапването на 20.09, сряда. на следващия ден теста беше +. според док не бива да го отдавам като симптом на бременност. отхвърли всичките ми симптоми като "може и да не става въпрос за бременност". силно съм изумена. а нямам навика да откривам неща, които ги няма. отказа кръвен тест с думите - чак пък, много е рано, той е за пациенти с хормонални проблеми. как реши, че аз нямам такива - божа работа. да сме живи и здрави. засега чакам да ми дойде МЦ, после ще му мисля наново. всяко нещо се случва тогава, когато му е времето. но защо понякога това ни се струва прекалено късно ?????
*

naty_84

• 193
  • Искай нещо много силно и то се сбъдва.Повярвайте
« Отговор #14 -: Септември 25, 2006, 20:11:05 pm »
Да ти дам малко надежда.Една приятелка си беше направила тест за бременост и показа положителен.Веднага отиде на видеозон и и казаха че не виждат нищо и че не е бремена.Но тя не се отказа отиде при друг доктор с по модерна апаратура,кадето се вижда на 3 ден и и каза че наистина е бремена  в 1седмица.Това е видеозон който май се пъха от долу.Незнамкакво е точно не можа да ми обясни много.Така че разпитай.Успех

[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://
*
« Отговор #15 -: Септември 26, 2006, 00:38:03 am »
мерси, Нати, и аз знам че до голяма степен определянето на бременността зависи от апаратурата на док. специално тази, с която ме преглеждаха, е поне от 8 години (помня я от бременността на сестра ми). не знам дали това е достатъчно показателно, вечерта си направих и тест, който пък беше отрицателен. е тука вече съвсем се изумих  8O. положителен преди 4 дена, отрицателен днес. въпросите си остават, защото док не ми каза твърдо не. така или иначе ще изчакам до края на седмицата като си наложа да не се вживявам много и ако не ме сполети МЦ, отново тест и пак при док. този път друг :)
надявам се не съм ви досадила с объркани постинги в стил "ще съм булка, няма да съм булка", но за мен си остават загадка противоречивите симптоми.
късмет на всички в "бебеправенето"  :bighug:
*
« Отговор #16 -: Септември 26, 2006, 16:10:45 pm »
Привет и от мен!
Февруари и аз бях в подобна ситуация. Имах положителен тест, а на следващия ден - отрицателен. След 2 дни пак направих тест - пак беше отрицателен (надявах се първия отрицателен тест да не е отчел коректно, но уви...). Консултирах се с док - случвали се такива неща - да не се отчайвам - важното е, че веднъж е станало чудото - все пак това беше 1-вия положителен тест в живота ми (а се борихме за това от около 3 години); и няма голяма вероятност при следваща бременност да се повтори ситуацията.
Така, че ако потретиш теста и пак е - (а дано да не е така), не се отчайвай. Аз 2 месеца след това забременях и вече съм в 6-тия месец.
Стискам палци и при теб да се получи.

*
« Отговор #17 -: Септември 26, 2006, 20:15:51 pm »
благодаря ти за успокоителните думи, Вики! основното ми чувстсво в момента е объркване и усещането, че съм останала излъгана... следващия път  :)
желая ти лека бременност и прекрасно бебче  :sleepingbabyboy:или  :sleepingbabygirl: