0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мнения относно Хербалайф
« Отговор #20 -: Септември 13, 2012, 00:05:30 am »
От днес сутринта към 09:00 започвам диета с Хербалайф! Имам формула 1, формула 2, формула 3 и алоето. Стискайте палци да редуцирам телесното тегло :)
По 3 капачки алое преди формулите 2 с.л. ф 1, заедно с 1 с.л. ф 2, 3х1 ф 3
« Отговор #21 -: Март 03, 2013, 19:13:11 pm »
След като ми откриха инсулинова резистентност през април мин. година, реших, че трябва да променя хранителните си навици. Не съм с наднормено тегло, само имам повече мазнини в бедрата и дупето. Но се записах в група за отслабване (имаше и седмични лекции за здравословно хранене), където почти всички приемаха продукти на ХЛ, в т.ч. и аз.
Три месеца по-късно резултат почти нямах (освен намалена покупателна способност  :D). 1-2 кг по-малко и някой друг процент мазнини надолу. В по-голямата част от времето се чувствах малко по-жизнена от обикновено.
В групата имаше и жена, която също беше сравнително слаба (на фона на останалите  :)). През целия курс не приемаше ХЛ, а замени формула 1 с извара. Накрая на курса тя се оказа с най-голям резултат от цялата група.
Дистрибуторите на ХЛ твърдят, че продуктите им са органични. Но тъй като основната съставка на формула 1 е соя и се произвеждат в меката на ГМО - САЩ, някак си не успях да повярвам, че приемам най-здравословната храна. И след като 3 м. нямаше някакви зашеметяващи резултати реших да прекратя ексеперимента.
Няколко месеца по-късно започнах да се храня по режима на Зоната на Бари Сиърс. Още на втория ден се почувствах значително по-добре в сравнение с приема на ХЛ.
Може би единственото предимство (за мен) на тези продукти е, че са направени в любимата на американците форма - хапче, прахче и т.н. Т.е не ти се налага да готвиш, а само забъркваш, разтваряш или направо изпиваш.
В заключение, бих ви посъветвала първо да пробвате как би ви се отразило хранене по Зоната (или някакъв друг вид балансирано хранене). Освен, че ще ви излезе многократно по-евтино, със сигурност ще е по-вкусно от шейковете на ХБ.
« Отговор #22 -: Март 03, 2013, 20:55:16 pm »
90-те години баща ми се беше вързал на хербалайф, да отслабва зор, не само не отслабна, закъса с бъбреците  :? наскоро мецан се беше впрегнал, отиде на безплатен "уелнес тест" и решението било същото прахче, от което се прави чудодейно шейкче. само че нямаме възможност да даваме куп пари за химии, а с режим и движение се постига добър резултат  :wink:

« Отговор #23 -: Март 05, 2013, 17:14:27 pm »
На мен ми помогна да сваля 5 кила, но пак започнах да  ги качвам, така че спорт и диета (от ендокринолг) вършат по-големи чудеса  :D