0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета, спешно се нуждая от лекар, а не знам при кого да отида-тази сутрин имам извън циклично кръвотечение. Много се уплаших и не знам какво да правя .12-ти ден от цикъла съм и досега никога не ми се е случвало. Не е много силно, но не е зацапване като при овулация доколкото знам, а си е червена кръв. Имам и леки болки-все едно започва да ми идва и все още не ме е заболяло много силно. Лекарката на която се обадих отказа да ме приеме за преглед и ми изписа по тел. вит С и Дуфастон (на нея май това й е любимият мед. препарат) от 14 ден на цикъла. Моля ви ако някой може да ми каже някой свестен лекар при когото да отида. Предварително ви благодаря.
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Спешна нужда от лекар-извънциклично кръвотечение
« Отговор #1 -: Септември 26, 2006, 12:16:16 pm »
Не се притеснявай, не е чак толкова спешно. Ако става въпрос за София, аз съм доволна от Медстом - на ъгъла на Дондуков и Раковска.
Re: Спешна нужда от лекар-извънциклично кръвотечение
« Отговор #2 -: Септември 26, 2006, 12:25:36 pm »
Благодаря ти много Lali за бързия отговор, но направо се шашнах тази сутрин и известно време не бях на себе си.Никога не ми се е случвало, а знам че не е нормално. Ти по такъв повод ли си ходила в Медстом? Имаш ли случайно някакви координати, защото искам да отида още днес.
Re: Спешна нужда от лекар-извънциклично кръвотечение
« Отговор #3 -: Септември 26, 2006, 12:29:14 pm »
Не се шашкай. Случвало ме се 2 пъти точно около датата на овулацията. Не се установи нищо - случвало се било. Но задължително отиди на лекар.
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Спешна нужда от лекар-извънциклично кръвотечение
« Отговор #4 -: Септември 26, 2006, 12:35:54 pm »
Медстом
Д-р Иванова. Работят с касата.
Аз ходих за цитонамазка, проследяване на киста, хормони. Не е подходящо обаче за борба със стерилитет.
Отиди се прегледай, но не се притеснявай.
Re: Спешна нужда от лекар-извънциклично кръвотечение
« Отговор #5 -: Септември 26, 2006, 12:46:51 pm »
Благодаря ви момичета-вече взех да се поуспокоявам.
Още сега ще се обадя в Медстом и ще отида на преглед. После ще ви пиша какво е станало. За стерилитета сме си избрали вече клиника и ще действаме, на просто този проблем изскочи ненадейно и не знаех към кого да се обърна. Още веднъж ви благодаря за успокоителните думи и затова че сте винаги готови да помогнете.
Re: Спешна нужда от лекар-извънциклично кръвотечение
« Отговор #6 -: Септември 26, 2006, 17:26:05 pm »
Здравейте отново момичета,
току що се връщам от прегледа и както предполагах оказа се спукана киста, най-вероятно според мен от вдигане на тежко вчера. Все пак ми предписаха дуфастон + нимезил, но след  обстоен  преглед. Видя се течност в матката, яйчниците без кисти (то май не че може да се види много добре), но възпален десен яйчник. Междувременно кръвотечението си се засили и си стана почти като обикновен М. със подобни на съсиреци изтичания. След курса с Дуфастон и след като мине нормалния М ще ходя пак на контролен преглед. Още веднъж искам да ви благодаря за своевременната помощ и да пожелая на всички успехи във всичките ви начинания.