0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
хламидия-резултати-моля за коментар
« -: Септември 12, 2006, 19:33:33 pm »
Зравейте момичета,

имам нужда от помощта ви:
моята лекарка е в отпуска  :( и се налага да изчакам да се върне. Но сърце не ми дава мира  :heartbeat: - искам да знам как съм...
Затова моля който разбира от тези неща да коментира резултатите ми по-долу:

кръвен тест за хламидия:

резултат                реф.стойности
IgA - < 1:8              <1:8
IgG - 0.98AE            <0.9-отр; от 0.9 до 1.1 - гранична; >1.1 - пол
IgM - 0.43 AE          <0.9-отр; от 0.9 до 1.1 - гранична; >1.1 - пол

Кое какво означаваше? Проблем ли е това, че IgG е в гранична зона???
Предишния път бяха:
IgG - 1.23
IgM - 1.12

Лекувах се със Sumamed.

И още нещо /стана малко дълго/ - понеже се пазим от 3 месеца  :? дали може вече да продължим с опитите?
 :help:

Дори, когато ти бият шут отзад това може да е крачка напред.
Не бива да губим кораж, момичета!

*
Re: хламидия-резултати-моля за коментар
« Отговор #1 -: Септември 12, 2006, 20:28:42 pm »
Добри са ти изследванията. Резултатите са ти в норма освен IgG, което показва, че е имало инфекция. Но като гледам и неговата тенденция е към намаляване.
Според мен си се излекувала. Все пак изчакай и мнението на лекарката си.
Успех! :)   
*
« Отговор #2 -: Септември 13, 2006, 12:50:52 pm »
Идеални. :lol:

*
« Отговор #3 -: Септември 13, 2006, 18:39:33 pm »
За да не пускам нова тема за същия въпрос е се намеся в тази и ще помоля за коментар.
IgG 11 AE
IgM 2 AE реф. стойности и на двете под 9 отр, 9-11 гранични, над 11 положителни. Изследването правих в Цибалаб.
*
« Отговор #4 -: Септември 13, 2006, 18:53:33 pm »
За да не пускам нова тема за същия въпрос е се намеся в тази и ще помоля за коментар.
IgG 11 AE
IgM 2 AE реф. стойности и на двете под 9 отр, 9-11 гранични, над 11 положителни. Изследването правих в Цибалаб.

Аз както разбираш от моето запитване не ги разбирам много-много - изглеждат ми като моите, т.е. имала си хламидия - сега нямаш:-)))))

« Отговор #5 -: Септември 15, 2006, 16:12:38 pm »
Момичета искам да ви попитам след като мина лечението за хламидич боляха ли ви яйчниците? Мен мн ме болят. Всъщност незнам дали съм се излекувала тъй като още е рано за повторен тест. Писна ми вече от антибиотици. Тъкмо щях да минавам на вагинални таблетки за възстановяване на средата и хоп Тр. вагиналис положителен:(((( А няма откаде, единствения вариант е да не съм го доизлекувала. Мн ми е кофти. Благодаря ви
*
« Отговор #6 -: Септември 15, 2006, 20:23:22 pm »
Момичета искам да ви попитам след като мина лечението за хламидич боляха ли ви яйчниците? Мен мн ме болят. Всъщност незнам дали съм се излекувала тъй като още е рано за повторен тест. Писна ми вече от антибиотици. Тъкмо щях да минавам на вагинални таблетки за възстановяване на средата и хоп Тр. вагиналис положителен:(((( А няма откаде, единствения вариант е да не съм го доизлекувала. Мн ми е кофти. Благодаря ви

Ами мен честно казано не ме болят. Понякога ме наболявяат, но много по-рядко от преди. Понеже преди ме боляха по-често - лесно настивам /малко да стоя на течение и съм готова/.
А какво е това Тр.Вагиналис положителен - какво значи и как го разбра. Питам щото не съм го чувала  :? а пък вече не знам какво още може да ми се струпа на главата.

ох, дано всичк се оправим скоро  :wave:

*
« Отговор #7 -: Септември 18, 2006, 09:15:45 am »

Nady, oт хламидиите не може да те болят яйчници. При тях симптоми почти няма. Може да усещаш болка, ако образуваш кисти или при самото пукане на фоликулите. Но по принцип от лекари знам, че яйчници не болят. Проходимост на тръбите изследвала ли си? На вагинален ехограф гледаха ли те? Консултирай се с добър специалист!
Успех! :)
« Отговор #8 -: Септември 18, 2006, 11:29:32 am »
Щяха да ми правят цветна снимка, но имам още за долекуване. Моят лекър ми обясни, че след проведено лечение се появяват симптоми повече отколкото преди лекувам хламидията. Незнам вече какво ще става.