0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Условията в МД
« -: Септември 17, 2006, 19:52:43 pm »
Надявам се скоро да не досаждам с моите запитвания и се надявам това да е последно! :)
Към тези които са лежали в МД- София. Що за условия предлагат - разбира се далеч съм от мисълта за хотел и домашната обстановка но все пак. Повярвайте ми за първи път ще ми се наложи да полежа в болница. Знам че звуча смешно, но ме притесняват елементарните неща - тоалетна и т.н. Само веднъж се качих там но бях с лекаря а и отидох до определена манипулационноа така че нямам впечатления. Ще ме улесните с вашите спомени от там за да съм подготвена. Изобщо от какво имам нужда за престой от 5-6 дни.
Момичета наистина съжалявам за питането но искам да съм подготвена с всичко доколкото мога! Благодаря ви! :D
Re: Условията в МД
« Отговор #1 -: Септември 17, 2006, 20:00:27 pm »
Бери е описала своята лапароскопия там, има много полезни съвети. Сега ще ти потърся статията.
« Отговор #2 -: Септември 17, 2006, 20:01:27 pm »
« Отговор #3 -: Септември 17, 2006, 20:32:54 pm »
Благодаря ти "малко зайче" прочетох го и се надявам донякъде да ми послужи, макар че става дума за 2003г. Дано нещо се е променило , но едва ли...Благодаря
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Септември 17, 2006, 23:13:31 pm »
нищо не се е променило, условията са ужасни, уви...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #5 -: Септември 18, 2006, 00:37:18 am »
Два пъти съм лежала там.Един път за 7 дена, после около 1 месец, и много ходене по прегледи.За съжаление става все по зле.Лично аз се спасявах с много мокри кърпички, защото в тоалетните особено в патологията и родилно е просто страшно.Не съм някоя лигла или маняк за болести, но без дезинфекция с мокра кърпичка не стъпвах там.Те едва ли ще ме спасят от нещо ако има, но с извинение не мога да ида по нужда върху кървава тоалетна чиния.Да се чуди човек що за хора сме туй пациентите понякога.А за банята просто не мога да коментирам....Успех ти желая.
17.01.2005                                                                              21.11.2013