0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
момичета 3ден ми закъснява тукощо си измерих бт тя е 37.60 не е ли прекалено висока 8O
« Последна редакция: Септември 06, 2006, 10:32:11 am от Lali »
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: моля ви за бърз отговор
« Отговор #1 -: Септември 05, 2006, 19:32:27 pm »
Къде я мериш? На мен ми се е случвало базалната температура втората половина на цикъла вечер след движение да е толкова висока. Направи тест.
*
« Отговор #2 -: Септември 05, 2006, 19:38:23 pm »
меря вагинално днес си направих тест и беше отрицателен
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Септември 05, 2006, 19:39:49 pm »
Високата температура не е гаранция за успех. Ниската означава обикновено, че бременност няма.
Продължавай с тестовете.
*
« Отговор #4 -: Септември 05, 2006, 19:46:28 pm »
лали искам да те попитам преди мц температурата повишава ли се от скоро сам в форума и почти ништо не зная
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Септември 05, 2006, 19:48:25 pm »
Прочети  ТУК и ако имаш въпроси питай.
*
« Отговор #6 -: Септември 05, 2006, 19:59:33 pm »
при мен значи не може да се каже със сигурност дали сам бременна защото липсват температурните стоиности.Лали къде наи точно се отчита бт
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #7 -: Септември 05, 2006, 20:12:57 pm »
По принцип в дупето. Но може и вагинално или орално. Важното е да е е сутрин по едно и също време без ставане от леглото след минимум тричасов сън.
Високата температура през втората половина е нормална, не е гаранция за бременност.
Прочети ТУК  и ТУК.
« Последна редакция: Септември 05, 2006, 20:16:20 pm от Lali »
*
« Отговор #8 -: Септември 05, 2006, 20:15:04 pm »
много ти благодаря за бързия отговор :balk_21: :balk_21:
Лор4е,никой не може да каже дали си бременна,само 3 дни си мерила температурата.Тарпение и много надежди.Дано да е станало.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
На въпроса ти за графиката - казах ти вече - три дни измервания не правят графика.
Казах ти, че високата температура не е гаранция за успех.
Казах ти да продължаваш с тестовете.
Не знам какво искаш повече?
« Последна редакция: Септември 06, 2006, 10:38:12 am от Lali »
Не че много съм на ти с графиките и базалните температури,но от това което видях миналия месец и е дошло на 11.08(нали така Лора) и ако приемем че и идва на 28 дена не е ли още рано.Да каже някой по запознат с тия графики.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Последните месеци цикълът и е бил 24-25 дни.
*
мц ми е на 24-25 дни от 4м
*
момичета днес бт ми е 36.75 това спадане знам че не води до нищо хубаво,е да но защо не ми идва тогава , ако не сам бременна значи съм болна ,знаете ли на какво друго се дължи закъснението
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Нищо ти няма.
Спокойно бе, кво си се ошашкала :lol:
*
Понеже Лали е болезнено лаконична  :lol: а аз имам подозрения, че "Лора 20" означава, че си на 20 години, искам само да ти споделя, че вероятно утре или в другиден ще ти дойде М.
Искам само да те посъветвам: следващия път може наистина да си бременна и хич не помагаш с тези твои притеснения и "разследвания"
Разгледай страницата на Зачатие, попрочети статии и истории и сама разбери, как стоят нещата - това при положение, че сериозно си решила да забременяваш и имаш сериозно отношение към здравето си!
Успех!  :D
*
ок спирам с моите въпроси ,като имам някакви резултати тогава ще се вклуча-извинете за претеснението