0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Десислава

Primolut Nor-5
« -: Август 26, 2006, 14:09:04 pm »
Здравейте ,мили момичета!Моля компетентните по този въпрос да ме посъветват,защото съм много притеснена.На 04.08.2006 правих мисед аборт.Кървенето ми продължи повече от две седмици и ми изписаха Примолут нор.Пия го вече 5 ден,а зацапване си има.Какво да правя?На какво се дължи това дълго цапане?Благодаря на всички ,които ще ми дадат някакви отговори?Радвам се ,че има с кого да споделя притесненията си.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Primolut Nor-5
« Отговор #1 -: Септември 03, 2006, 14:48:28 pm »
Здравеи Деси, аЗ не сьм имала мисед, но правих аборт по желание, доста отдавна и имах кървене около цял месец. Не съм пила лекарства. Лекарите сметнаха това За нормално....тогава..... Сега, 20 год. покъсно ми откриха ендометри4ен полип. Да  уто4ня , аборта ми беШе в 4 тия месец, zаЩото ме валя дъжд с 4ернобилска радиация. ИмаШЕ опастност zа плода. По добре се консултираи с добър лекар. Надявам се , 4е съм била малко полеzна. Желая ти успех.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #2 -: Септември 03, 2006, 18:12:57 pm »
Сърдечно ти благодаря,Osiana!Вече ми дойде и първия цикъл и другата седмица отивам до София за да си направя необходимите изследвания и да съм на ясно с какво си имам работа ,а не така да се лутам(та защо ,как и т.н.).Дано само всичко да е наред и да нямам втора такава бременост.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Септември 03, 2006, 22:21:45 pm »
Предполагам, че няма проблеми. Просто са се застъпили двата цикъла.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #4 -: Септември 03, 2006, 22:36:00 pm »
Деси, желая ти много късмет. И една беzпроблемна бременност. ПиШи какво е станало.
 :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #5 -: Септември 09, 2006, 00:53:02 am »
Osiana,днес ходих на преглед и ми казаха за мое голямо успокоение,че матката се е свила и няма място за притеснение.Общо взето всичко било вървяло по учебник.Благодаря за подкрепата.Вече съм напълно спокойна.Остава ми само да имам търпение и да изчакам на минат още 3 месеца и да се захващаме с бебеправенето.Желая на всички успех!