0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Относно д-р Табакова
« -: Септември 14, 2006, 16:17:26 pm »
само искам да питам дали има някой мнение относно д-р Табакова от Тина Киркова. Много ми я препоръчват та се питам дали нечий съвет ще ми е от полза. благодаря предварително!
*
Re: Относно д-р Табакова
« Отговор #1 -: Септември 14, 2006, 17:11:50 pm »
Лични впечатления нямам, но отпрочетеното тук, направо съм сигурна, че няма и да имам!
Едно от момичетата беше писало за 20  8O 8O 8O инсеминации, направени там. Ей от такива истории, така ми се качва кръвното, че Осама бин Ладен ще дойде пухльо в сравнение с мен  :x :x :x
В очакване ....
« Отговор #2 -: Септември 14, 2006, 17:21:48 pm »
Elinea, за съжаление не мога да споделя лично мнение. Една моя приятелка твърди, че е доста груба, направо непоносима. Но всеки си има критерии. Д-р Табакова май доста отдавна не работи в Т. Киркова. Всички нейни пациентки, които трябва да бъдат хоспитализирани след хиперстимулация, се насочват към Т. Киркова (доста такива случаи по мои вече лични наблюдения).  Предполагам, че това е в момента единствената й връзка с Т. Киркова.
*
« Отговор #3 -: Септември 14, 2006, 17:30:06 pm »
Аз съм ходила на консултация при нея. Не беше много любезна, даже не ме прегледа, не погледна и бегло дори предишните ми изследвания, а направо ми написа талони за нови, които да бъдат направени в лабораторията на "Репробиомед". По мои изчисления трябваше да дадем поне 500 лв., за да направим всичко отначало. Повече не отидох при нея. Иначе съм чувала, че е добър специалист.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #4 -: Септември 14, 2006, 19:42:23 pm »
Благодаря ви момичета! Аз си имам лекар но просто ми трябваше и друго докторско мнение относно моите проблеми но явно няма да е тази госпожа!
Благодаря още веднъж!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Септември 14, 2006, 23:17:51 pm »
elinea Аз бях пациентка на д-р Табакова!Казвам бях защото немисля повече да стъпвам там!Необичам да се занимавам с клюки и тем подобни,поради тази причина няма да разказвам подробности.
Моето мнение е да нестъпваш там,.......но решението си е твое!Успех! :D
*

balmi

« Отговор #6 -: Септември 15, 2006, 15:26:26 pm »
Едно от момичетата беше писало за 20  8O 8O 8O инсеминации, направени там. Ей от такива истории, така ми се качва кръвното, че Осама бин Ладен ще дойде пухльо в сравнение с мен  :x :x :x

Това момиче съм аз и горещо ти препоръчвам да се насочиш към друга клиника. Доста момичета споделят, че са доволни от д-р Стаменов, Владимиров, а аз сега посещавам Щерев и също съм доволна. Прецени сама към кого да се обърнеш. Успех от мен !!!
*
« Отговор #7 -: Септември 15, 2006, 15:37:40 pm »
Balmi  :bighug:
извинявай миличка, бях забравила кой беше точно
В очакване ....
*

balmi

« Отговор #8 -: Септември 15, 2006, 15:53:20 pm »
Фусинка ... :bighug:
« Отговор #9 -: Септември 15, 2006, 19:17:55 pm »
към Balmi
Като гледам доста постниги имаш сигурно си момиче с опит :D аз също се лекувам при доктор практикуващ и при Щерев - засега съм много доволна от него- внимателен, винаги изслушва и ми спести доста ненужни разходи. Другата седмица влизам в МД за операция притеснена съм защото все още незнам какво ще оперират. Миомен възел и запушена тръба това са ми проблемите - ще видим!
Благодаря за мненията на всички!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #10 -: Септември 16, 2006, 08:20:14 am »
Ще ти стискаме палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,с теб сме мила! :bighug:Пиши как са нещата!