0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Presajdane na rodovi organi pri totalna histerektomia
« -: Април 20, 2005, 10:14:24 am »
Zdraveite ne otdavna vi pisah, moje niakoi da se seti, zashtoto vaprosat mi beshe stranen, moje li da se presadiat rpdovi organi pri totalna histerektomia.Vsichki koito mi pisahte biahte mnogo mili, no za sajalenie otgovorat beshe otrizatelen.Dnes kogato gledah "Zdravei Bulgaria" po NTV gledah edin rebortaj za edin maj koito si e napravil operaziia v Germania, smenil si e pola i veche e sas statut na jena. Dori ima lichna karta i e skluchil grajdanski brak s drug maj.Znam che zvuchi naivno, no sled kato sa mu kazali che shte moje da rajda savsem normalno, zashto i pri men da ne moja da se poluchi. Az sam saglasna daiztarpia vsichko.Vednaga pisai imeil na predavaneto, no neznam dali shte mi otgovoriat, zatova vi milia za niakakvo sadeistvie, ako moje vie da se svarjite, i  da namerim zaedno niakavi koordinati na tazi klinika v Germania,zashtoto izkam da napravia zapitvane. Ste vi bada mnogo blagodarna ako mi sadeistvate, sigurno me mislite za luda, no ne gubia nadejda.Chaoza sega, pozdravi Pepi
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Април 20, 2005, 10:36:04 am »
Захра, нали вече ще пишеш на кирилица?
Незнам дали е възможно това, което казваш. Аз не съм чувала.
Но нали знаеш, че дори и да съществува такава процедура, това е дълъг, мъчителен път, с неясен резултата накрая. Ще се съсипеш психически и физически.
Дори и да ти присадят матка, ще приеме ли тя зародиш, ще се развие ли да го износи. Незнам, а и мисля, че и лекар не може да ти даде гаранция.
Ще се поболееш, Захра, от мъка, ще загубиш много време, много средства, ще си съсипеш здравето.

А някъде едно малко, изоставено човече чака теб, чака твоята усмивка, чака твоята ласка, чака да го гушнеш.
Потърси го и ще бъдеш щастлива.
*

gost

transpl. na mastka
« Отговор #2 -: Април 20, 2005, 15:10:38 pm »
as jiveia v germania i sam 4uvala sa operazii koito promeniat pola,no sa sajalenie nikoga ne e stavalo vapros 4e sled tova mogat da rodiat dete.mislia 4e informaziata ti e pogresna.sajaliavam.
« Отговор #3 -: Септември 14, 2005, 10:31:56 am »
Здравей Захра,

И на мен ми е много чудно, че след смяна на пола можело да има бременност и раждане? Чак толкова да е напреднала медицината ... но дай Боже!

Хубаво е, че не се отказваш и следиш новостите в медицината.

Желая ти успех :D
Благодаря ти, Бени!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Септември 14, 2005, 13:53:53 pm »
Захра, ти не беше ли казвала преди в чата, че търсите приемна майка, която да износи вашето бебе?
Отказахте ли се от тази идея?
Това, което питаш, на мен ми звучи като научна фантастика. При всички положения, за тези неща трябва да разговаряш с лекари-специалисти, не търси от нас информация - ние сме много далече от това...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #5 -: Септември 14, 2005, 14:01:05 pm »
Абе, мацки, постингът е от април :roll:

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde