Тигра, не се притеснявай толкова за инхибина. Аз като си получих резултатите от Плевен изпаднах в ужас, инхибина беше под нормата, направо не можах да повярвам. Аз съм на 29 г. и съм правила една стимулация, при която с малко лекарства се получиха хубав брой фоликули. В заключението си на моите резултати, доц. Конова ми беше писала, че нямам рискови фактори за успеха на следваща АРТ процедура, но аз нали бях много упрашена се свързах отново с нея. Тя ми обясни, че се е консултирала с д-р Александров и той е казал, че след като FSH е в норма няма място за притеснение. доц.Конова ми каза също, че на доста жени изследвали инхибина се получавали подобни резултати, т.е. под нормата или малко над нея. И аз спрях да го мисля този инхибин. Дори като чета тук момичета, които са изследвали яйчниковия резерв все става въпрос за такива малки стойности, а тези стойности, които трябва да са референтни направо ми се струват космически. Аз и за това се бях шашнала, защото някой беше казал, че на жени около 40г, инхибина е около 100
.
За сега се доверявам на компетентното мнение на доц. Конова и д-р Александров, успех ти желая и на теб при следващата АРТ!!!