0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Закаснение и 2 отрицателни теста
« Отговор #20 -: Август 23, 2006, 11:01:18 am »
Ох,момичета и аз как се вълнувам с вас(Fanta-21 и Gery-mur) :crossfingers:!Дай Боже да се е получило чудото! yahoo_17Направете го тоя кръвен тест!Късмет! stork-girl :goodluck:
*
« Отговор #21 -: Август 23, 2006, 11:23:59 am »
Момичета при мен вече е 13 ден от закаснението 8O.Притеснявям се ,защото незнам от какво може да е ,дали е бременност при положение,че имам (-) тестове в началото на закаснението?
« Отговор #22 -: Август 23, 2006, 11:28:13 am »
Амалия, защо не си пуснеш кръвен тест. Той ще покаже има или не бременност.
Желая ти много успех и дано ни зарадваш с хубава новина!

П.С. Имаш ли си графика да я видим?
*
« Отговор #23 -: Август 23, 2006, 12:26:35 pm »
Да ви кажа честно нямям графика,от скоро съм тук и незнам как да я направя :oops:.А докато за бременност мнго се надявам да е станало.Има ли възможност да не са верни тестовете(последния е направен на 8 ден от зак.)Пожелавам късмет на всички и нека изпратим последните летни дни с добри новини preggo
« Отговор #24 -: Август 23, 2006, 12:58:40 pm »
Цитат
Да ви кажа честно нямям графика,от скоро съм тук и незнам как да я направя .А докато за бременност мнго се надявам да е станало.Има ли възможност да не са верни тестовете(последния е направен на 8 ден от зак.)Пожелавам късмет на всички и нека изпратим последните летни дни с добри новини

Мила Амалия,

не е никак сложно да си направиш календар. В началната страница на сайта от ляво има Овулационен календар. Кликаш на него, отваря ти се таблица с дните от месеца. Кликаш на деня, когато ти е започнала М. и си нанасяш данните. Ако си мериш и БТ я нанасяш, накрая не забравяй да запишеш въведените данни. Всичко е обяснено, няма нищо сложно.

Казваш, че имаш 8 дни закъснение, но е възможно този месец овулацията ти да е била по-късно и това да удължи цикъла. За съжаление не можем да знаем кога ти е била. А що се отнася до тестовете за бременност, разбира се, че е възможно да не са отчели правилно. Все пак можеш да си пуснеш и кръвен, там поне нещата са ясни. Дано все пак това закъснение да има хубава причина. А на лекар ходила ли си?
*
« Отговор #25 -: Август 23, 2006, 13:13:10 pm »
Благодаря ти много за помоща,като имам повече време ще се позанимавам с календара.Закаснението ми е вече 13 дни ,а на 8 ден правих последния тест.На лекар не съм ходила,сега точно моята генеколожка е в отпуск.Говорих с нея по телефона и каза да изчакам още малко и ако не ми доиде да и се обадя :balk_134:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #26 -: Август 23, 2006, 20:29:02 pm »
 amaliq утре  сутрин направи още един тест ,но си вземи по-чувствителен!!!!Да засича и по-ниско ЧХГ!Успех!
« Отговор #27 -: Август 24, 2006, 11:13:19 am »
Здравейте момичета, на третия ден от закъснението ми се появиха розови капки на тоалетната хартия.Какво мислите...
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #28 -: Август 24, 2006, 11:35:56 am »
Направи си тест. Ако е положителен но продължава да зацапва обсъдете с гинката си възможността да вземаш Утрогестан. Това зацапване може да се получава от по ниски нива на прогестерона. Ако не си бременна ще ти доиде то други вариянти няма  8). Белким не ти доиде.
*
« Отговор #29 -: Август 24, 2006, 11:49:25 am »
Момичета на мен ми доиде за съжаление :(.Но нищо другия месец :).Гери направи си тест,поне аз така мисля.Много се надявам да е наред всичко и да се похвалиш :bfp1:.Да пишеш какво става :D
« Отговор #30 -: Август 24, 2006, 11:53:09 am »
Амалия благодаря ти много, но аз си правих вчера тест и беше отрицатален има ли смисъл и днес пак да направя.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #31 -: Август 24, 2006, 12:02:37 pm »
Амалия не губи надежда винаги има шанс следващия месец да се получи аз все повече се убеждавам че си трябва и търпение.
Гери на някои момичета ЧХГ-то се покачва по-късно и уринарните отчитат на повече дни закъснение. Ако не ти доиде тея дни направи кръвен тест.
*
« Отговор #32 -: Август 24, 2006, 12:20:02 pm »
Гери не съм разбрала,че си правила тест,но ако не ти доиде още няколко дни пробваи пак или направо кръвен тест :).Дано да се зарадваш тогава.Докато за мен съм спокоина това беше 2 опит от операцията,за това е рано да се притеснявам.Първият ни опит даже беше малко несериозен, без да следя овулацията и т.н.Пожелавам късмет на всички и една голяма :bighug: