Здравейте приятелчета (позволете ми да ви нарека така въпреки, че не ви познавам лично,но така ви чувствам при всичката подкрепа която получавам от вас)
Пиша ви само да споделя с вас как се развиха нещата при мен а и да ми олекне мъничко.
През 2004г беше първата ми лапароскопия с резултат киста 7см на ляв яйчник с множество огнища.Последва 6 месечно лечение със Золадекс.
Преди седмица мина и втората ми лапароскопия резултат:ляв яйчник почти го няма.Докторката ми каза,че е много орязан и е останало едно малко парченце,което не функционира,така че с две думи нямам си ляв яйчник.Дали е трябвало толкова да се ореже или е можело да се съхрани,никой незнае освен доктора който ми направи първото лапаро.Десния ми яйчник си работи,но за съжаление бе намерена на него отново ендометриоза.Хубавото е ,че този път сме я хванали на време,имало е само няколко огнища,но на единствения ми здрав яйчник.Докторката ги е изгорила,не се налага лечение понеже е в ранен стадий.Матка и тръби са ми наред.Тъжно ми е момичета,толкова мъка,толкова борба а гадната ендометриоза пак се върна.Сега ще продължаваме с инсеминации и дано скоро имам положителен резултат,уж казват, че след лапароскопия има по големи шансове, но дали е така незнам.
Трябва да събера сили и да се боря момичета,но колко ли дълго ще продължи,през какво ли още ще мина?
Трябва да продължа,радвам се,че ви има вас и този форум, където мога да споделя със сродна душа.
Много късмет на всички ни момичета.