0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ВЕЧЕ 2 ГОДИНИ НЕ СЕ ПОЛУЧАВА
« -: Август 18, 2006, 16:27:16 pm »
Регестрирах се сега и незнам точно какво да пиша,защото незнам какъв е проблемът при мен. Постоянно сменям лекарите, и правя изследвания но все не се получава нашето така желано бебе. Днес ми правиха прогестерон, но не сам си взела още резултатите. Започнах да си меря и БТ, за да видим дали въобще ще има някаква промяна.
Re: ВЕЧЕ 2 ГОДИНИ НЕ СЕ ПОЛУЧАВА
« Отговор #1 -: Август 18, 2006, 17:17:07 pm »
Я обясни: защо са ти направили прогестерон? На кой етап от цикъла си?
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #2 -: Август 18, 2006, 18:40:49 pm »
А спермограма направихте ли?
« Отговор #3 -: Август 18, 2006, 20:35:37 pm »
А какви изследвания сте правили и от колко време опитвате? :)
*

BT

« Отговор #4 -: Август 19, 2006, 12:53:03 pm »
Я обясни: защо са ти направили прогестерон? На кой етап от цикъла си?
Правихме спермограма, всичко е в норма. Сега съм 23ти ден от цикъла, на 22 направих прогестерон, и започнах да меря БТ. Незнам точно защо ми казаха да го направя но заБТ ми каза да я меря за да се увери че имам овулация. на единия яйчник видя нещо , голямо колкото орех и каза 4е е или неспукан фоликул или киста . Но преди 3 месеца бях на друг лекар и нямах такова нещо. Сега започнах да ходя при този защото ми го препоръчаха. Дано да постигне по голям успех от другите. Вече съм сменила 4. Единия от тях ме стимулира с прегнил и клостилбегит, но нищо не се получи. На практика никой досега не е конкретизирал някакъв проблем. Това още повече ме притеснява защото се оказва че бездействам, докато ако някой беше установил проблема можеше да се лекувам през всичкото това време. А сега пак всичко отначало! Прогестерона ми е 67, а БТ засега 37, 37.1 .
« Отговор #5 -: Август 19, 2006, 13:00:59 pm »
Аз писах горе но неуспях да си слова името, сега май трябва да стане.
« Отговор #6 -: Август 19, 2006, 13:01:27 pm »
Къде я направихте тази спермограма?
« Последна редакция: Август 19, 2006, 20:58:02 pm от Малкия заек »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #7 -: Август 19, 2006, 20:31:29 pm »
Тръбите проходими ли са????Хламидия изследвахте ли? :D
« Отговор #8 -: Август 21, 2006, 09:22:57 am »
Оххх, ама ще взема да си сложа в подписа "Спермограма се прави само в център по репродуктивна медицина"  :lol:

Та значи стъпките са:
- на мъжът спермограма в център по репродуктивна медицина с морфология по Крюгер
- за теб - хормони, хламидия, микробиология, фоликуметрия, проверка на проходимостта на тръбите
После - док ще каже...

Но за мен най-най-най-първото нещо, което трябва да се направи е да отидеш в център по репродуктивна медицина... Другите гинеколози не са толкова наясно с тези проблеми...

Ти от кой град си, къде ходиш на лекар?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #9 -: Август 21, 2006, 09:53:06 am »
Аз сам от Пловдив. Спермограмата правихме в специализирана лаборатория до ХЕИ. Микробиологията е наред, теста за хламидия е отрицателен. А цветна снимка ще правя след около месец. От хормоните съм изследвала само прогестерон /67 на 22 ден от цикъла/.
« Отговор #10 -: Август 21, 2006, 10:38:03 am »
Не пий клостилбегит, без да имаш направена снимка на тръбите, хормони и читава спермограма!!! Лекарството не е безопасно!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #11 -: Август 21, 2006, 10:56:49 am »
Благодаря за съвета, и аз разбрах , но след като вече го бях пила!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #12 -: Август 21, 2006, 20:26:10 pm »
Флоранс задължително се обърни към клиника по стерилитет!!!!иначе само си губиш времето!!!!! :D