0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

къде в софия?
« -: Септември 04, 2006, 12:52:27 pm »
Относно имунологичните и генетичните изследвания, знам че всички препоръчват доц. Конова, но в София няма ли такива прегледи, доколко надежни са, има ли смисъл да си давам паричките въобще???
Посъветвайте ме
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Re: къде в софия?
« Отговор #1 -: Септември 04, 2006, 15:04:39 pm »
Има, разбира се.Не мога да те насоча точно, сигурно други момичета ще се включат, но аз бих отишла при Конова.
Успех!
« Отговор #2 -: Септември 04, 2006, 15:23:55 pm »
Има, разбира се.Не мога да те насоча точно, сигурно други момичета ще се включат, но аз бих отишла при Конова.
Успех!

мерси данидан, но аз пуснах и във форума на бг мама, но не пишат пусто:), дано ми кажат, да вървя да го махам това от главата си че мира не ми дават тия изследвания
« Отговор #3 -: Септември 04, 2006, 16:35:07 pm »
Мими, писах ти в bg-mamma, но ще ти пиша и тук. За NK клетките (а и за другите имунологични изследвания) виж едно разбираемо обяснение тук: http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m7
Не мога да ти кажа дали имунолозите там са най-добрите, но определено се занимават с тези проблеми не от вчера. Някое момиче беше писало, че резултатите й от София леко се различавали с тези в Плевен (в смисъл малко над нормата и малко под нормата). Та вече и аз не знам кое е най-доброто. Но мисля, че щом всички категорично казват, че Конова е най-добрата, значи си заслужава да отидете при нея. Аз все се каня и като теб все не намирам време и за това, а май ще трябва.
« Отговор #4 -: Септември 04, 2006, 17:30:46 pm »
Мими, писах ти в bg-mamma, но ще ти пиша и тук.
Здрасти копринчице, много добре е обяснено на сайта на който ми пращаш, мисля че тези изследвания трябва да бъдат включени при всички останали изследвания за жета и за мъжа!
Изчетох доста, отказвам се от софия, ще ходим в плевен, дано да стане поне до другия месец, смятам че сме направили всичко което е за правене и само това остана, а и да спра тъпите цигари.... :(Да мине и това пък да става каквото ще става.
А ти недей да чакаш, хващайте се под ръка и бегом в плевен и да пишеш.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Септември 04, 2006, 21:39:12 pm »
По-добре е в Плевен.
*
« Отговор #6 -: Септември 07, 2006, 15:24:48 pm »
Pkoprinkova - много благодаря за линка!
Аз също искам да си направя имунологични изследвания преди следващото си инвитро. Интересно е дали клиника Надежда, която е автор на тази информация не предлага имунологични изследвания? Очевидно знаят колко важни са този вид изследвания.
« Отговор #7 -: Септември 07, 2006, 16:26:19 pm »
В клиника "Надежда" правят имунологични изследвания. Специалистите мисля  са от Александровска болница. На телефоните на клиниката ще ви дадат информация в кои дни от седмицата са там и можете да се изследвате. Аз лично се изследвах в Плевен при доцент Конова.
« Отговор #8 -: Септември 07, 2006, 17:46:04 pm »
И аз първо мислех в София. Обаче като попроучих се оказа, че тук малко "на парче" се правят нещата - едно тук, друго там. Затова отидохме до Плевен.
Там първо изследванията са доста по-евтини, второ д-р Конова е тъй добра да оцени цялата картина и да назначи целия необходим комплекс изследвания.
Благодаря ти, Бени!