0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Странни нива на бета ЧХГ - моля за информация
« Отговор #20 -: Август 08, 2006, 10:18:26 am »
Благодаря ти Наде. Знам,  че винаги си до мен и си ми помагала с каквото можеш. Незнам кой е най-добрият лекар...не знам при кого да ходя. От прехвалени лекари вече съм си патила...Дано всичко се подреди скоро.
*
« Отговор #21 -: Август 10, 2006, 15:04:45 pm »
Momicheta, v bolnica sam.Nabludavat me.Oshte  ne mogat da razberat kakva e situacijta.Shte vi pisha kogato izljza, zashtoto njmam net...Celuvam vi
*
« Отговор #22 -: Август 10, 2006, 15:25:51 pm »
Стискам палци всичко да се оправи по-скоро :)
*
« Отговор #23 -: Август 10, 2006, 15:32:54 pm »
Ох дано мила всичко бъде наред,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:стискам
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

« Отговор #24 -: Август 10, 2006, 15:39:14 pm »
Ara, успех миличка. Надявам се скоро да пишеш и с добри вести да ни зарадваш.  :crossfingers:
*
« Отговор #25 -: Август 10, 2006, 15:41:07 pm »
Да, дано всичко се оправи скоро и с добър изход.  :crossfingers:
*
« Отговор #26 -: Август 10, 2006, 15:56:46 pm »
ara, успех и много стиснати палци и от мен
*
« Отговор #27 -: Август 11, 2006, 12:47:34 pm »
Napraviha mi abrazio. Karveneto sprj. Gledaha me na 3D i sega ima samnenij za kista na jai4nika ili bremennost , kojto e bila zalepena za nego. Izpisa me zashtoto njma smisal da stoj za sega tam. V ponedelnik pak otivam da vidjt ima li razvitie na tova , koeto se vijda do jaichnika.Bolnichni sam i njam net v kashti.Shte pisha pak kogato imam vazmojnost.
Blagodarna sam , che vi ima. Kakto i na d-r Stamenov i d-r Igov, koito se griji za men dokato Stamenov e v otpuska.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #28 -: Август 11, 2006, 15:01:10 pm »
Ара мила ,дано всичко скоро да се оправи!!!!!
*
« Отговор #29 -: Август 15, 2006, 15:31:30 pm »
Eto me pak. Nai-nakraj vsi4ko svarshi. Ne se razbra kade e bila bremennostta. Epikrizata i histologichnoto izsledvane shte sa gotovi v chetvartak. Spored d-r Stamenov e dobre da opitvame pak po no normalnij nachin da zabremenej i ako ne stava in vitro. Az sam dobre fizicheski, no psihikata mi e srinata...shet mine dosta vreme dokatos e resha da pravj kakvito i da e opiti.V bolnichni sam do 26.08., a sled tova eventualno - otpuska. Shte se vidim s vas septemvri.Nadjvam se do togava pone malko da sam se pouspokoila psihicheski. Celuvam vi.
« Отговор #30 -: Август 15, 2006, 15:34:19 pm »
Ара, съжалявам много заради случилото се. Пожелавам ти бързо възстановяване и подновяване на опитите. Приятна почивка!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #31 -: Август 15, 2006, 16:45:46 pm »
Ара, не се сривай, нищо не е загубено. Щом казва доктора значи има шанс и по нормалния начин да стане. Знам как се чувстваш, все още всичко е толкова прясно и не може да не го мислиш или да забравиш надеждата през тези седмици. Но съм сигурна, че следващия месец ще си по-спокойна и ще продължиш с нови сили. Ние сме с теб. :kiss:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #32 -: Август 15, 2006, 21:26:39 pm »
Ара мила много съжелявам! :( :( :(
И аз минах по този път ,така че напълно те разбирам!Думите в момента са излишни!Просто трябва да мине малко време .....да си починеш и да се възтановиш душевно!
И после продължаваш да се бориш!ТРЯБВА!ЩЕ УСПЕЕШ!!сигурна съм в това!!!!! :bighug:
*
« Отговор #33 -: Август 15, 2006, 21:49:37 pm »
  Ара, миличка,страшно съжалявам.Много добре разбирам как се чувстваш сега и колко е трудно да се изправиш отново и да продължиш борбата. Но ти ще го направиш, защото си силна и ще успееш!!!Съвсем скоро!!!А сега си почини и не си позволявай лоши мисли, защото хубавото е по-близо, отколкото очакваш.С теб сме! :bighug:
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #34 -: Август 16, 2006, 09:35:51 am »
Горе главата,мила!Ще се наредят нещата!Вярвам,че си изтощена не само физически,но и психически,но имай вяра,че чудото ще се случи.Отдай се на заслужена почивка и отклонявай черните мисли от главичката си,чу ли?Прегръщам те силно! :bighug: :bighug: :bighug: