Забравих да пиша, че е напълно възможно и да е минала вече овулацията, все пак 17 ден от цикъла ти е. Може просто да е била по-рано този месец (при мен също варира в зависимост кой яйчник овулира, това не е нещо ненормално). Но да се предполжи, че овуто е минало може на базата на състоянието на маточната лигавица, помниш ли какво ти каза лекаря за ендометриума?
А що се отнася до въпроса ти - какво щеше да стане ако го нямаше форума, ще ти кажа от личен опит от преди да го открия - стимулираха ме три месеца с Клостилбегит без проверка на тръбите, при доказана при това овулация с фоликуметрия, просто така "за да стане по-бързо" - цитирам думите на тогавашния ми лекар - същият, който ми каза след като ми изписа Клостила да отида след три месеца, ако не е станало още
. Резултат - киста в десния яйчник, която ми отстраних съвсем наскоро. Второ безумие на същия гений, чието име не желая да споменавам - направи ми цветна снимка, без да ми е пускал МБ, нито изследване за хламидии
, направо Господ ме е пазил. Впоследствие, няколко месеца по-късно направив МБ, цито и ПСР - тест за халмидии и за щастие нямах никакви отклонения, но ако имах, питам аз?! Та така... мога и да продължа с примерите, но не ми се изнервя