0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Раничка на шийката на матката!
« Отговор #20 -: Юни 14, 2006, 21:30:18 pm »
Съгласна съм manhattan !!!!И как то тя каза неболи!само дето мириши
на гадничко!( :oops: малко като на опърлено прасе) :oops: извинявайте за израза но точно така ми миришеше!
Re: Раничка на шийката на матката!
« Отговор #21 -: Август 19, 2006, 11:15:35 am »
Моята раничка е лекувана със Солкожин, още не съм правила контролен преглед, но 10-тина дни след последното третиране /3 третирания общо/ бях на преглед при друг гинеколог по различен повод, док. хвърли едно око и каза, че е зарастнала. Не съм правила още контролна цитонамазка, но моята раничка не беше голяма, може и наистина да се е оправила.

Какво означава "голяма" или "малка" раничка? На мен ми откриха колкото монета от 2 ст. и със страх чакам резултата от цитонамазката. Гинеколожката ми каза само, че ще направи няколко намазвания. Не каза за обгаряне. Това означава ли, че не бива да се плаша? На мен колкото 2ст. ми се струва страшно голямо ранище, а не съм имала нито болки, нито някакво течение или закъснение на цикъла и даже не подозирах.
« Отговор #22 -: Август 19, 2006, 11:33:12 am »
За съжаление не знам кое всъщност се приема за голяма, и кое за малка раничка. Но все пак, щом лекар е преценил, че няма нужда от обгаряне, а само от третиране с киселина, можеш да бъдеш спокойна. Сигурна съм, че цитонамазката няма  да даде смущаващ резултат. Поздрави!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #23 -: Август 20, 2006, 00:10:47 am »
Аз си видях раничката на един монитор. Беше много голяма, почти цялата повърхност беше рана. Не съм раждала и резултата от цитунамазката беше ПАП 2. Доктора ми я гори. Въобще не боли, но май се слага местно някакво обезболяващо. Според мен и моят доктор раничката трябва да се махне, особено преди опити за бебо.