Здравей мила Сигнус,
радвам се, че ми писа и някак си ме успокои. При нас всичко е ново и двамата сме много нервни. Първите 2 дни мъжът ми въобще не спа и само ме притесняваше. Много се е изплашил от евентуални усложнения- хиперстимулация, пункция, евентуално развитие на рак на гърдата еле яйчниците и с тревогите си вместо да ми помага само ме травмира. / Негова позната заболя от рак на гърдата след 3 неуспешни ин витра и сега си осиновиха детенце и той е много паниран./ За момента нямам сериозни странични ефекти- не ми е лошо, нищо не ме боли и само леко ми придърпват яйчниците. Проблем е и неизвестността, бях ти разказала, че решихме да правим опита в Якентро-Гърция. Трябва правилно да таймираме пътуването, да не закъсняваме, да се настаним нормално и прочее. В интерес на истината гърците помагат- днес ми пуснаха документ за митницата, за да не чакаме, обади ми се секретарка и на български ми обясни, че ще поеме настаняването. В клиниката имали служители за чуждестранните пациенти- за англичани, франциузи, реснаци, българи и прочее. Дано всичко мине нормално и хората се справят. За сега повече не мога да кажа, защото всичко планирахме с ел. писма и писмена кореспонденция. След като се върна ще мога да споделя лични впечатления и подробности за това как работят там и ако се справят, естествено ще ги похваля.
Сигнус, този път трябва да стане при теб. Утре ще мина през църквата и ще запаля свещичка и за теб.
Поздрави!