Здравей,аз съм от Смолян,но от 10 години живея във Варна и съответно тук се лекувам. Но преди 2 месеца бях в См. и посетих Хаджийски-това беше точно 25 ден след спонтанния ми аборт.Той като ме чу че съм по- начетена в областта на забременяването, почна да ми показва снимки /като от дигитален фотоапарат/ от негови лапароскопии. Показа ми снимка на матка, яйцници и др. на жена който няма никакъв шанс да забременее. На друга снимна видях как изглеждат 2 матки-каза, че едната я е премахнал и сега жената е бременна. дори ми даде да си видя току-що взетия секрет на микроскопа. Даде ми логични отговори на моите въпроси и ми гарантира успешна бременност следващия път. Преди 4 год.пак бях ходила при него, защото от 6 мес.нямах менструация и ми каза, че нищо ми няма, да слагам едни кецове и да тичам на стадиона. И взе, че ми дойде. Проблема беше от стрес. Голям образ е, ако не е много добър, със сигурност е най-добрия в града. мисля, че само той прави лапароскопии.Не се доверявай на младите в АГ отделението. Засега това се сещам за него.
P.S.-Каза ми, че и неговата дъщеря имала проблеми със зачеването, тя е на моите години-28. Лекува се в Германия.