0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Нов потребител
« -: Август 04, 2006, 15:44:21 pm »
Здравейте момичета,
най-накрая се престраших да се регистрирам във форума,след като 4 месеца,чета за проблемното забременяване.
Ще ви разкажа малко за себе си.Живеех с мисълта,че бебчето ще стане от първия път,но уви всеки месец се надявам и накрая нищо.
Обиколих няколко лекари,но никой не ме приема на сериозно,всеки казва нищо ти няма успокой се изчакай и т.н.,но малко по малко започнаха да изкачат и проблеми:повишен пролактин,изместена на ляво матка,нисък прогестерон,уж тръбите ми били меки,еластични и спокойни.И въпреки всичко ми казват да чакам още.
Какво бихте ме посъветвали,може ли да ми препоръчате някой специалист?
Re: Нов потребител
« Отговор #1 -: Август 04, 2006, 15:47:47 pm »
СПЕРОГРАМА НА МЪЖА!!!! Ако това нямате още, наваксвайте бързо. УСПЕХ!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
Нов потребител
« Отговор #2 -: Август 04, 2006, 16:02:24 pm »
Правихме и спермограма,добра е.Имате ли впечатления за лабораторийте Цибалаб-там правихме спермограмата?
*
« Отговор #3 -: Август 04, 2006, 16:06:43 pm »
Цибалаб НЕ Е надеждно място за спермограми. Те се правят в специализирана клиника по стерилитет от ембриолог, а не от лаборант. Най-добре я повторете на едно от тези места:
www.invitro-bg.com
www.ivf.bg
www.ivf-bg.com

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #4 -: Август 04, 2006, 16:29:43 pm »
Непременно повторете спермограмата на едно от местата, които Уайт е посочила.

Пролактина лекуват ли ти го с нещо? Трябва да се коригира повишеното ниво. А преди изследването спази ли изискванията - да не са пипани гърдите и особено зърната през последните 24 часа и т.н.? Изместената матка не мисля, че е проблем - няма жена с идеално центрирана матка. Ниският прогестерон може да означава липса на овулация. Проследявана ли е? Температура мериш ли?