0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

болки в гърдите и Линдинет 30
« -: Февруари 09, 2009, 19:36:00 pm »
Здравейте момичета!В момента пия Линдинет 30 за регулиране на цикала.От една седмица имам силна болка  в лявата гърда,това малко ме притеснява :(.Може ли да се дължи на хапчетата(имат такъв станичен ефект)?Трябва ли да ги спра, какво да правя?Дайте съвет!!!Имал лие някой подобен проблем.Благодаря ви предварително!!!
Re: болки в гърдите и Линдинет 30
« Отговор #1 -: Февруари 12, 2009, 22:13:03 pm »
здравейте момичета,никои ли не е имал подобен проблем?Дори и с друг хормонален продукт.Случвало ли ви се е нещо подобно пишете!
*

    Aia

  • *
  • 48
  • Аз летя...
Re: болки в гърдите и Линдинет 30
« Отговор #2 -: Февруари 12, 2009, 23:07:41 pm »
В момента пия orgametril и чувствам абсолютно същото - и при мен в лявата гърда. И аз се чудя дали е нормално и какво да правя. Дано се включи някой, който е по-наясно.
*
Re: болки в гърдите и Линдинет 30
« Отговор #3 -: Февруари 15, 2009, 15:58:47 pm »
здравейте, аз също имах подобни съмнения, че хапчетата, които пих в продължение на близо година за да се оттърва от неспукан фоликул (Диане35- 2 месеца и Ясмин-9 месеца)доведоха до проблеми и болки в гърдите. Затова бързо си направих преглед при мамолога, който посещавам периодично на половин година - резултатът беше няколко кисти в двете гърди. Обясних му какви лекарства пия и естествено се поинтересувах дали те са дали отражение. Преди не съм имала подобни оплаквания, веднъж само 1 кистичка, но бързо отшумя. Тай потвърди, че е възможно, че за сега не са големи и понеже ми предстоеше за спирам лекарствата, каза, че проблема може и да отшуми от самосебе си.Освен това бях в края на МЦ - това също е фактор, който се взема в предвид. В крайна сметка ми каза да повторя прегледа след 4-5 месеца да видим дали кистите ги има още. Тези дни отново осетих болки в лявата гърда, не пия вече хапчета и се надявам всичко да е наред при предстоящия преглед след месец-два.
Съветът ми към вас момичета е да се обърнете към такъв специалист и да се консултирате, това все пак не е шега- работа. Късмет!  osi_9