Благодаря на всички ви.Всъщност наистина имам притеснения.Ще се опитам на кратко да ви обясня.Когато решихме със съпруга ми да си имаме бебче мислех,че всичко ще бъде лесно(след месец-два опити и положителния резултат ще е на лице),да ама не....Измина година и аз започнах да мисля,че нещо не е наред.Съпруга ми си направи изседвания и за щастие всичко беше наред.Сега притесненията се обърнаха за мен.Диагнозата беше поликистозни яйчници и оттам идвало всичко(според лекарите).В същото време цикъла ми изключително променлив,а понякога и липсващ(нали знаете какво значи това-нервност,болки в корема,яйчниците,подуване,тежест в гърдите,проблеми с овул. и т.н.)Лекарят ми каза,че трудно ще забременея.Чувствата ми бяха смесени.И така докато един месец ми закъснява и аз изобщо не мислих,че съм бремена,а че е поредното закъснение.И тогава споделих със сестра ми и тя ме накара да си взема тест.И.......не можех да повярвам,че ....лентите са две.....веднага се обадих на бъдещия татко той също беше много щастлив.И така до сега......3години и половина....направих хормон. изседвания нещата не са много розови(доктора,който ги видя се учуди как съм забременяла,било чудо,каза ми че пациентки с такива изследвания мн трудно забременяват)И това е общо взето,това са моите притеснения мили момичета.Ще се радвам,ако пишете и ви благодаря за подкрепата.