0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Фоликулометрия в Бургас - къде?
« -: Август 07, 2006, 09:26:53 am »
Здавейте, момичета:)

С част от момичетата от Бургас се познаваме от организираните срещи, с други не, но имам нужда от съвет
къде в Бургас мога да разчитам на добре направена фоликулометрия?
Много Ви моля да споделите мненията си от кои лекари сте доволни,ако може телефони за връзка и работят ли със Здравната каса или не и ако не каква е цената на фоликулометрията?
Благодаря Ви предварително!
*
Re: Фоликулометрия в Бургас - къде?
« Отговор #1 -: Август 07, 2006, 10:10:31 am »
Здравей,Вкас! Аз правя фоликулометрия при д-р Мърмарова в Ел Масри.Доволна съм от нея, внимателна е и е компетентна, работи и със здравната каса.До този месец/два месеца/  ходех без направление и плащах по 20лв.Този месец отидох с направление.Тя каза, че фоликуметрията не се поема от касата,но  не ми взе пари и мина фоликулометрията като друг преглед.Пусна ми хормони по касата.Ако я избереш за лекар, мисля че няма да съжаляваш.Калчева също е много добър вариант, но доколкото знам не работи със здравната каса.Успех, когото и да избереш!
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*
« Отговор #2 -: Август 09, 2006, 15:01:02 pm »
здравей Вкас аз съм за док. Калчева тел. 840808 за съжаление не работи с касата,но иначе съм много доволна!УСПЕХ!
*
« Отговор #3 -: Август 10, 2006, 16:23:11 pm »
Рита, извинявай би ли ми казала колко е цената на една фоликулометрия при д-р Калчева?
*
« Отговор #4 -: Август 14, 2006, 16:16:00 pm »
15 лева ,а хидротубацията е 70лева предполагам ,че ще трябва да я направиш в случай че не си все още.Извинявам се за късния отговор ,но бях извъ града.УСПЕХ!
*
« Отговор #5 -: Август 15, 2006, 08:47:39 am »
Благодаря ти Рита :)
Аз съм правила не само хидротубация, но и лапароскопия :D
/ей така за протокола/ :D
Благодаря ти все пак за информацията!
*
« Отговор #6 -: Август 15, 2006, 12:10:17 pm »
е дано всичко тогава да е ок.Стискам ти палци и ти желая успех - да уцелите момента и да ни зарадваш съвсем скоро с ная - хубавата новина.
*
« Отговор #7 -: Август 15, 2006, 15:13:05 pm »
Благодаря ти миличка..късмет и на вас желая  :bfp1:
*
« Отговор #8 -: Август 15, 2006, 22:48:45 pm »
здравей Вкас, дано въпросът ми да не прозвучи нетактицно, но какъв е проблема при вас?Питам защото оставам с впечатление , че е мъжки - извиниавам се ако греша та бих искала ако е така просто да споделиш опит и мнение т.к. ри нас е точно тово - олигоастенозооспермия и всъщност може би ... не знам и аз вече.Може би искам да споделя опит с някой който  има нашите поблеми и.....всъщност май наистина не знам какво искам .Много съм объркана.Искам да ти пожелая спех в начинанието какъвто и да е проблема и да се извиня за объркания постинг.Пожелавам ти много късмет мила , и успех на където и да сте тръгнали.От все сърце на този свят ден ти желая поне едно прекрасно бебче,което да ви радва.Желая го най искрено на теб и на всички момичета.Успех милички и честит празник!
*
« Отговор #9 -: Август 16, 2006, 14:43:10 pm »
Рита благодаря ти мила... ше ти пиша на лични.
Не е при нас проблема мъжки фактор.