Здравейтее!
Отдавна се опитвам да влезна, но имах проблеми с паролата.
Целенасочено пускам темата тук, понеже основно в този раздел съм писала, надявам се админи да я оставят.
Сигурно има много нови хора, но се надявам тези, които са следили моите коментари, трепети, опити, да ме помнят. Момичета - станах майка! Най-свидната ни мечта се сбъдна след 3 години и половина опити, неуспешна инсеминация, билколечение, празен плоден сак и кюретаж и т.н. се получи естествено. Вече съм горда майка на четири месечно момиченце, да ми е живо и здраво. Много исках да успея тук да влезна, да кажа на всички момичета, които все още опитват, да не губят надежда, да се борят, да намерят начин, но и най-вече, колкото и клиширано да звучи, да бъдат спокойни и двамата. Нещата се случват, когато им дойде времето, но ако не се отказвате.
Искам да БЛАГОДАРЯ на всички тук, които ми бяха опора през времето, когато правихме опити, за въпросите които имах и силната подкрепа!
Искам да поздравя всички тук с една песен, която ми действаше много успокояващо, надявам се да дава сили и на вас, можете да я потърсите в ютюб - Трио Сопрано - Винаги има надежда ♥️