Робин, вчера си мислех за вас, как сте, дали ще пишеш.Много се радвам, че сте добре с малката принцеса!Наистина бебетата са сбъдната мечта!
Лято, съгласна съм с Павла.При трите ми деца никненето на зъб е коренно различно.Като имам наблюдение и върху още две, племенниците.Моника ревеше и пищеше от болка 2-3 дни преди да избие зъба, винаги нощем и винаги по 1-2 часа.След това преминаваше всичко.Преди това имаше седмица в която не спеше нормално, будеше се на често и плачеше на сън.Не е вдигала Т, не е повръщала или каквото и да е.
Близначките Габриела, мрънка и не спи нощта преди да пробие зъб, активира се дерматита, може да има разтройство, не яде.Минава на сукане и мляко.
Аделина не спи седмица преди да избие зъба, активира се дерматита, плаче много на сън, суче много на сън, дъвче всичко настървено може да вдигне лека Т от зъбите и да повърне от дъвкането и вкарването на всичко в устата.
Племенниците единия беше дете мечта, никой не разбираше кога му избива зъб, племенницата изкара първи зъб след годинката, като мъките започнаха около 5 месеца като беше.Сополи много и постоянно, какво ли не правиха и бактерии излседваха няма махане.Плачене нощем, не ядене, мрънкане денонощно.
Наблюдението е нищо не помага, ще мине.Зъболекар какво да ти каже?Дай да направим снимка да видим тръгнали ли са зъбите?Аз не мисля, че е ненормално това което се случва с Криси, просто ти си мислиш, че трябва да е по мед и масло, а реално може да се закучи и после наведнъж да избият 2-3 зъба.
Павла, как са момчетата?Ти как си?
Хелиантус, пиши като имаш време!
Мишето и Танчето и те зачезнаха.