0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

въпрос
« -: Юли 22, 2006, 13:12:12 pm »
Здравейте,
От 1 год. правя опити да забременея, но все не става. Всичко ми било наред, но...Сега ми закъснява 12 днилПравих си 2 теста, но отрицателни.Сега имам повишен апетит, но цикъла ми е нормален обикновено ми идва на една и съща дата. Има ли вероятност, въпреке двата отрицателни резултата да съм бременна?
Благодаря ВИ!
Re: въпрос
« Отговор #1 -: Юли 22, 2006, 13:14:51 pm »
Да има, но най-точен резултат дават кръвните тестовел Но след 12 дневно закъснение е вече редно да отидеш на лекар!!!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #2 -: Юли 22, 2006, 15:23:17 pm »
Minikky ти е отговорила, най-добре на лекар или направи кръвен тест. Аз също имах два отрицателни теста и като смених марката излезе втората чертичка. Така че винаги има надежда. Желая ти успех.
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #3 -: Юли 23, 2006, 09:01:43 am »
Спарки,не се измьчвай!Пусни си крьвен тест.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #4 -: Юли 26, 2006, 09:18:07 am »
Спарки, имаш ли резултати?
« Отговор #5 -: Юли 26, 2006, 14:11:19 pm »
На мен също преди 3 месеца ми закъсня с цели 15 дни,ходих на гинеколог и той ми каза,че съм бременна,въпреки направения от мен отрицателен тест и ми каза да чакам......Но ето какво стана след седмица----глупавия лекар,няма да споменавам имена ,беше объркал жестоко,имала съм задържане на кръв в матката и е трябвало да ми изпише лекарство.Не след дълго получих зверски болки и имах кръвоизлив.Отиди на лекар,но да си направиш кръвен тест.Успех!!!