Възхищавам ви се, дами! Знаете толкова много и сте безкрайно силни. Желая ви най-голямото щастие този слънчев сезон!
Хелиантус, честитоооо!!! Нека всичко бъде леко, прекрасно, по учебник! Бъди здрава докрай!!
Аз се бях присъединила около края на април, когато започнахме опити отново след притесненията с извънредното положение. Нещата се случиха и на 19.05 видях 2 черти. Вървеше добре,но в 7ма седмица не чухме сърце, лекарката се надяваше,че е заради дългия цикъл. И в 8ма нямаше.... Предизвика медикаментозен аборт,стоях 8ч в болницата и слава богу се изчисти без абразио. Преживяхме шока бързо, благодарение на най-близките,а и знаехме,че се случва...
Утеха,че стана рано и мина, както и че не губим много месеци преди нови опити. Но изживяхме голям срив този ден и имам ново разбиране и уважение за всички силни двойки,които макар и минали през нещо такова, продължават смело напред. Силните побеждават в природата, дано следващите ни опити на всички са точно такива - оцеляващи без компромис, здрави бебенца, които ще пораснат прекрасни!
Урок за смирение и сближаване, каращ те да оцениш още повече някои неща. Бъдете здрави и нека 2020 донесе подаръка за всички ни!