Кукапетал, браво, булка. А ти за осиновявания говореше заради възрастта си. Пу-пу. Наистина добре, че този път имахте повече бебоци. Дано са късметлийските. Според мен Медрол-а го започвай заедно с другите лекарства. Щом не са ти казали определен ден, започваш го с другите лекарства. Неговата идея е да подтисне имунната система, така че по-добре по-скоро, отколкото прекалено късно. Трябва да се е задействал преди дните за имплантация.
Ако някой ден докарам до трансфер по план и аз би трябвало да съм с кортикостероиди, но съм чела, че никак не се препоръчват кортикостероиди и бактерии в комбинация. Та ако пиша на ЦАР и ми позволят да направя трансфер, не знам каква ще я измъти моята глава, защото имам четири варианта: липса на имплантация заради имунната система, липса на имплантация заради непреживяващи ембриони, липса на имплантация заради кофти вагинална среда и четвърта опция: един Господ знае защо. От всичко изброено с 4те ми замразени ембриона мога да променя само това с кортикостероидите и това си бях навила на пръста.