Здравейте момичета,
Нали темата си беше моя, сега съм длъжна да информирам за развитието. Нали знаете, все се случва това, от което най-много се боим. За жалост при мен задържаният фоликул, така наречената киста не само че не се е спукал а е порастнал до почти 5 на 6 см. Зацапването продължава. Няма бременност в матката. Днес направих бета ЧХГ за да се изключи извънматочна. Каква ирония - винаги съм мислила, че ще очаквам този тест да потвърди бременност, а сега когато го правя за пръв път искам да няма бременност. Как ще я лекуваме тази киста док за сега не каза. Трябва първо да видим резултата от кръвния.
Толкова ме е страх. Цял живот не съм имала такива проблеми, та сега ли трябваше да се случва. Не се сдържах и се разплаках в кабинета на док.
Четох, че някои от вас с киста не взимали лекарства и тя се е пукала сама. Не знам какво лекарство ще ми предложи на мен док и дали ще повлие.
Разбрах, че билките за овулация също помагали да се пукат такива фоликулярни кисти.
Ще ви бъда благодарна ако сте преживявали това неприятно нещо и споделите как е минало при вас.
Извинете, че ви натоварих, ама нали затова всички сме тук, да си изливаме мъките и да си се успокояваме взаимно.